Δέσποινα Βανδή: «Δεν θα τραγουδούσα ποτέ μπροστά από μία φωτογραφία του σφαγέα των Ελλήνων» - Φύγαμε με συνοδεία λέει συνεργάτης της (βίντεο)

Φύγαμε με συνοδεία λέει συνεργάτης της  Δέσποινας Βανδή

Οι αντιδράσεις των Τούρκων δεν λένε να σταματήσουν από την απόφαση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει συναυλία της στη Σμύρνη μόλις διαπίστωσε ότι κρέμασαν γιγαντοαφίσα του Κεμάλ πίσω της, κάτι που δεν είχε συμφωνηθεί και έδινε πολιτικό τόνο στην εκδήλωση.

Η τραγουδίστρια εξέφρασε την αντίθεσή της με την πράξη αυτή και με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξήγησε ότι η διοργάνωση είχε τελικά πολιτικό χαρακτήρα και αποφάσισε να μη συμμετέχει σε αυτή.

Σε νέα της δήλωση στο Open, η Δέσποινα Βανδή τόνισε πως «δεν θα τραγουδούσε ποτέ μπροστά από τη φωτογραφία ενός σφαγέα των Ελλήνων».

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αναφέρει σύμφωνα με το κανάλι: «Δεν θα τραγουδούσα ποτέ μπροστά από μία φωτογραφία του σφαγέα των Ελλήνων. Ζήτησα να φύγει η φωτογραφία του και στη θέση της να μπει μία ελληνική σημαία πλάι στην τουρκική».

Διαβάστε ακόμα: Έξαλλη η Δέσποινα Βανδή με τους Τούρκους: Ακύρωσε τη συναυλία στη Σμύρνη γιατί οι διοργανωτές ανάρτησαν αφίσα του Ατατούρκ - Τι απάντησε η τραγουδίστρια (βίντεο)



Η δήμαρχος μίλησε έντονα, ο κόσμος αναστατώθηκε, φύγαμε με προστασία, λέει συνεργάτιδά της

Η Ευγενία Λιάκου, η τραγουδίστρια που συνεργάζεται με τη Δέσποινα Βανδή στις συναυλίες της, έκανε δηλώσεις για όσα συνέβησαν στην Τουρκία, πριν από ττην προγραμματισμένη της εμφάνιση.

Η Δέσποινα Βανδή αρνήθηκε να εμφανιστεί στη σκηνή, καθώς είχαν αναρτηθεί πανό και αφίσες με τον Κεμάλ Ατατούρκ και την τουρκική σημαία.

Όπως είπε η Ευγενία Λιάκου στην εκπομπή «Summer's Cool», η δήμαρχος του Τσεσμέ απευθύνθηκε στο κοινό της Τουρκίας λέγοντάς τους: «Δεν νομίζω ότι αξίζει να κουράζεστε και να σπαταλάτε τις ανάσες σας».



 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ