Jennifer Aniston: Χωρίς σουτιέν στα 55 της – 5 μήνες μετά στην επίσκεψη της σε πλαστικό χειρουργό (φωτό & βίντεο)

Στον γιατρό είχε πάει με τη Sandra Bullock και τη σύζυγο του Jason Bateman, Amanda.

Η Jennifer Aniston ήταν κάτι παραπάνω από λαμπερή με ένα maxi μαύρο φόρεμα ενώ γύριζε νέες σκηνές για την 4η σεζόν του The Morning Show του Apple TV Plus.

Η υπέρλαμπρη και χωρίς ρυτίδες εμφάνιση της ηθοποιού έρχεται μόλις πέντε μήνες αφότου εντοπίστηκε να φεύγει από ένα γραφείο πλαστικού χειρουργού γνωστό ως The Retreat At Split Rock στο Greenwich του Κονέκτικατ με τη Sandra Bullock και τη σύζυγο του Jason Bateman, Amanda.

Ίσως παίζει και αυτό τον ρόλο του!

Η Aniston εθεάθη να φοράει ένα συγκλονιστικό μαύρο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, χωρίς σουτιέν στα γυρίσματα της σειράς.

Image

Image

twitter

Image

Φορούσε μια σειρά από βραχιόλια στον αριστερό καρπό της καθώς κατέβαινε τις σκάλες του κόκκινου χαλιού και «έκανε» ένα τηλεφώνημα.

Η προηγούμενη σκηνή στη Νέα Υόρκη έδειχνε τον χαρακτήρα της «Alex Levy» να καλύπτει δημοσιογραφικά μια σκηνή διαμαρτυρίας, όταν ένας διαδηλωτής για την κλιματική αλλαγή πέταξε έναν κουβά με λάδι πάνω της.

Διαβάστε ακόμα: Η στιγμή που η 50χρονη Jennifer Aniston και η 59χρονη Sandra Bullock βγαίνουν από τον πλαστικό χειρουργό - Ο Dr. Neil A Gordon είναι διάσημος για ρινοπλαστικές & botοx (φωτό)

Οι εικόνες από το βίντεο αυτό έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Να σημειωθεί ότι η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί είναι υποψήφια για 16 Emmys.

Τόσο η Aniston όσο και η συμπρωταγωνίστριά της Reese Witherspoon ήταν υποψήφιες για την καλύτερη πρωταγωνίστρια σε Δραματική Σειρά.

Διαβάστε ακόμα: Χαρά & ενθουσιασμός για τις κολλητούλες Jennifer Aniston & Reese Witherspoon – Η σειρά τους έχει 16 υποψηφιότητες για τα βραβεία Εmmy (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ