Παρίσι 2024: Το μεγαλείο ψυχής & δύναμης της Νάντα Χαφέζ - Η 26χρονη Αιγύπτια ξιφομάχος που αγωνίστηκε ούσα 7 μηνών έγκυος (φωτό & βίντεο)

«Αυτό που σας φαίνεται ως δύο παίκτες στο βάθρο, στην πραγματικότητα ήταν τρεις!»,τόνισε η αθλήτρια.

Η 26χρονη ξιφομάχος από την Αίγυπτο Νάντα Χαφέζ προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη μετά τον αγώνα της Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Πιο συγκεκριμένα, η ξιφομάχος έφτασε μέχρι τη φάση των «16» στο αγώνισμά της, και αμέσως μετά έκανε μια ανάρτηση στο Instagram.

Η Νάντα Χαφέζ αποκάλυψε πως ήταν... διπλά χαρούμενη με την παρουσία της στο Παρίσι, καθώς, αγωνίστηκε ούσα 7 μηνών έγκυος.

Στον τρίτο αγώνα της εναντίον της Ελισάβετ Ταρτακόφσκι από τις Ηνωμένες Πολιτείες νίκησε με 15-13 πριν ηττηθεί με 15-7 από την Τζεόν Χαγιούνγκ της Νότιας Κορέας στο επιβλητικό «Grand Palais».

Η ανάρτηση της Νάντα Χαφέζ:

«Αυτό που σας φαίνεται ως δύο παίκτες στο βάθρο, στην πραγματικότητα ήταν τρεις! Ήμουν εγώ, η συναγωνίστριά μου, και το μωρό μου που δεν έχω έρθει ακόμα στον κόσμο μας!

Διαβάστε ακόμα: Παρίσι 2024: Κάθε γωνιά μετατράπηκε σε πολυθέαμα των Ολυμπιακών Αγώνων – Τεράστιες οθόνες σε κάθε καφέ & εστιατόριο (φωτό)

Το μωρό μου και εγώ είχαμε το μερίδιο των προκλήσεων, είτε σωματικές είτε συναισθηματικές. Το «τρενάκι» της εγκυμοσύνης είναι δύσκολο από μόνο του, αλλά το να παλέψεις για να διατηρήσεις την ισορροπία της ζωής και του αθλητισμού δεν ήταν τίποτα λιγότερο από επίπονο, ωστόσο άξιζε τον κόπο!

Γράφω αυτή την ανάρτηση για να πω ότι γεμίζει περηφάνια για την εξασφάλιση της θέσης μου στη φάση των 16!». 

Διαβάστε ακόμα: Παρίσι 2024: Συγκλονιστικός ο Απόστολος Χρήστου στα 100μ. ύπτιο, έχασε το μετάλλιο στη «χεριά» - «Δεν μου λέει τίποτα η 4η θέση, ποιος ζει ποιος πεθαίνει μέχρι το 2028» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ