Ο Ιούλιος της Ευγενίας Νιάρχου - Απόδραση στα ελληνικά νησιά με ξέφρενα πάρτι & καλή παρέα - Το "γοργονέ" look των γενεθλίων της (φωτό)

Μοναδικές στιγμές στην Ελλάδα

Με μία σειρά από φωτογραφίες αποχαιρέτησε τον Ιούλιο η Ευγενία Νιάρχου.

Η διάσημη κληρονόμος μοιράστηκε μοναδικά στιγμιότυπα από τις ευχάριστες στιγμές που πέρασε κατά τη διάρκεια του tour της στα ελληνικά νησιά.

Με μία πολυτελή θαλαμηγό η jet setter βρέθηκε σε αγαπημένα της μέρη με καλή παρέα.

ΕΥΓΕΝΙΑ ΝΙΑΡΧΟΥ

Γιόρτασε τα γενέθλια της στη Σαντορίνη ντυμένη γοργόνα με ξέφρενο πάρτι και χορό μέχρι πρωίας!

Ευγενία Νιάρχου: Οι διακοπές με θαλαμηγό στις Κυκλάδες, τα φαγητά και τα εντυπωσιακά looks της

Ευγενία Νιάρχου

Μέσα από τα ενσταντανέ βλέπουμε τη ρομαντική πλευρά της σχεδιάστριας κοσμημάτων που ποζάρει με φόντο το ηλιοβασίλεμα ενώ σε άλλα κλικς απλά αφήνεται στη μαγεία των ιδιαίτερων τοπίων.

Ευγενία Νιάρχου

Ευγενία Νιάρχου

Ευγενία Νιάρχου

Ευγενία Νιάρχου

"Αγαπημένος μήνας με αγαπημένους ανθρώπους σε αγαπημένα μέρη. Ο Ιούλιος πέρασε πολύ γρήγορα!", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Να πούμε, ότι η Ευγενία Νιάρχου αγαπάει την Ελλάδα και κάθε χρόνο φροντίζει να περνάει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στη χώρα μας.

Διαβάστε ακόμη: Ευγενία Νιάρχου – Διακοπές στην Κρήτη: Χανιά, Ρέθυμνο & Καψαλιανά , Κνωσός & Αγ.Νικόλαος – Η παρέα με τον γοητευτικό Αργεντίνο αριστοκράτη & την Πριγκίπισσα Tatiana του Μονακό (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Η Ευγενία Νιάρχου μας καλεί να ανακαλύψουμε τη νέα της συλλογή - Καλοκαιρινά κοσμήματα με μοντέρνο στυλ - Όλοι στην Αντίπαρο!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ