Η Βασίλισσα Σοφία αχώριστη & συγκινητική με την αδερφή της, πριγκίπισσα Ειρήνη στο αμαξίδιο - Τα χθεσινά στιγμιότυπα από την κηδεία του Michel de Grece

Διατηρούσαν άψογες σχέσεις με τον θείο τους

Παρουσία συγγενών και φίλων πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία στο Α' Νεκροταφείο στο Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων και αργότερα η ταφή του πρίγκιπα Μιχαήλ στο Τατόι.

Ο Michel de Grece έφυγε από τη ζωή στις 28 Ιουλίου.

Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια της Ελλάδας έδωσε το "παρών.

Συγκίνησε η παρουσία της Βασίλισσας Σοφίας, η οποία ήταν συνεχώς δίπλα στην αδερφή της, πριγκίπισσα Ειρήνη, η οποία πάσχει από Αλτσχάιμερ και είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Η Σοφία δεν την αφήνει ποτέ μόνη και φροντίζει να την παίρνει μαζί της σε πολλές επίσημες εκδηλώσεις.

Τόσο η Σοφία, όσο και η Ειρήνη διατηρούν άψογες σχέσεις με τον πρίγκιπα Μιχαήλ.

.Μαρίνα Καρέλλα-Πριγκίπισσα Ειρήνη-Βασίλισσα Σοφία-Νικήτας Κακλαμάνης

Να σημειώσουμε ότι η βασίλισσα είχε ξεκινήσει τις διακοπές της στη Μαγιόρκα μαζί με την αδερφή της Ειρήνη, τον γιο της βασιλιά Φελίπε και την νύφη της βασίλισσα Λετίσια.

Ωστόσο, λόγω της κηδείας του θείου της τις διέκοψε για λίγο.

Διαβάστε ακόμη: Κηδεία Michel de Grece - Σύσσωμη η οικογένεια του πρίγκιπα Παύλου, Άννα Μαρία, Μαρί Σαντάλ - Στα λευκά η σύζυγος του, Μαρίνα Καρέλλα (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας & η πεθερά της, Σοφία: Η καλή ατμόσφαιρα μεταξύ τους φαίνεται στο παλάτι τους στη Μαγιόρκα – Οι εμπριμέ τουαλέτες των 2 royals (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ