Cardi B: Είναι έγκυος στο 3ο της παιδί αλλά χωρίζει - Ο on&off γάμος της διάσημης τραγουδίστριας με τον ράπερ σύζυγο της

Ανακοίνωσε η ίδια την είδηση

Το τρίτο της παιδί περιμένει η Cardi B, ενώ εκτός από αυτή την ανακοίνωση η ίδια μέσα από live που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram είπε ότι ξεκίνησε την αίτηση διαζυγίου από τον ράπερ Offset.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2017, ενώ έχουν αποκτήσει 2 παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

CARDI B

Η ίδια το βράδυ της 1ης Αυγούστου έκανε μια ανάρτηση όπου ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της.

«Με κάθε τέλος έρχεται μια νέα αρχή! Είμαι τόσο ευγνώμων που μοιράστηκα αυτή τη σεζόν μαζί σου, μου έφερες περισσότερη αγάπη, περισσότερη ζωή και πάνω απ' όλα ανανέωσες τη δύναμή μου!

Μου θύμισες ότι μπορώ να τα έχω όλα! Μου θύμισες ότι δεν χρειάζεται ποτέ να επιλέξω ανάμεσα στη ζωή, την αγάπη και το πάθος μου! Σε αγαπώ τόσο πολύ και ανυπομονώ να δεις τι με βοήθησες να καταφέρω, τι με ώθησες να κάνω!

Είναι πολύ πιο εύκολο να παίρνεις τις στροφές, τις στροφές και τις εξετάσεις της ζωής, αλλά εσύ, ο αδερφός σου και η αδερφή σου μου δείξατε γιατί αξίζει να το ξεπεράσεις!», έγραψε στην ανάρτηση της.


Instagram/iamcardib

Να πούμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι χωρίζει ή η ράπερ καταθέτει αίτηση για διαζύγιο, ωστόσο όπως μεταφέρει το TMZ, αυτή η φορά ίσως είναι και η οριστική.

Σύμφωνα με πηγές του μέσου, ο χωρισμός τους αυτή τη φορά δεν έχει να κάνει με απιστία, αλλά λόγω του ότι έχουν απομακρυνθεί εδώ και πολύ καιρό.

Διαβάστε ακόμη: Cardi B: Εκθαμβωτική εμφάνιση στο Παρίσι - Πράσινο glam φόρεμα με ιδιαίτερο αξεσουάρ (φωτό - βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Cardi B: Μοιράστηκε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ με σούπερ αποκαλυπτικό υλικό - Εμφανίζεται γυμνή στο εξώφυλλο (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ