Kobe Bryant: Η γυναίκα & οι κόρες του συγκινούν – Αποκαλύπτουν χάλκινο άγαλμα με αυτόν & την αδικοχαμένη μικρή τους Gianna – Απεικονίζονται χαμογελαστοί & με φτερά αγγέλων

Ο θρύλος του μπάσκετ και το κοριτσάκι του σκοτώθηκαν σε συντριβή ελικοπτέρου τον Ιανουάριο του 2020.

Η σύζυγος του αδικοχαμένου θρύλου του μπάσκετ, Κόμπε Μπράιαντ, Βανέσα μαζί με τους Lakers αποκάλυψε το νέο χάλκινο άγαλμά του έξω από την Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες.

Η Βανέσα Μπράιαντ μαζί με τις υπόλοιπες κόρες της «έδωσαν» το παρών στην ιδιωτική τελετή και ονόμασαν το άγαλμα «Girl Dad» που τιμά τον σύζυγο και την κόρη της.

Το έργο τέχνης απεικονίζει τον Κόμπε με το χέρι του γύρω από τη Τζιάνα με φτερά αγγέλου στο φόντο και τιμά «την υποστήριξη της οικογένειας Μπράιαντ στις γυναίκες και τα κορίτσια στον αθλητισμό», σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα των Λέικερς. 

453904312_3938284983057469_318863080320065613_n

Η ανακοίνωση συνεχίζει: «Το αφιέρωμα αντιπροσωπεύει την εξαιρετική μπασκετική κληρονομιά του Κόμπε και της Τζιάννα και την εμψυχωτική σχέση που είχε ο Κόμπε και με τις τέσσερις κόρες του».

453812653_2493243204397998_738708436858770736_n

«Ο Κόμπε ήταν ο απόλυτος μπαμπάς κοριτσιών και η Τζίτζι το απόλυτο κορίτσι του μπαμπά», είπε η γυναίκα του, σε μερικούς φίλους και συγγενείς κατά τη διάρκεια της μικρής τελετής αποκάλυψης του γλυπτού.

«Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα ότι όσο σπουδαία κι αν ήταν ή θα μπορούσε να είναι η Τζιάνα, όσο σπουδαία κι αν της έμαθε ο μπαμπάς της να παίζει, ή ακόμα κι αν έπαιζε ακριβώς όπως ο Κόμπε, δεν θα είχε τα ίδια οφέλη και τις ίδιες ευκαιρίες που έχουν ο μπαμπάς της και οι νέοι άνδρες σήμερα, επειδή είναι κορίτσι», συνέχισε εξηγώντας: «Τότε ήταν που ξεκίνησε στο σπίτι μας η πρόκληση να αλλάξουμε την αντίληψη για τον γυναικείο αθλητισμό. Η Τζιάνα θα έμπαινε φέτος στο πρώτο έτος των σπουδών της στο κολέγιο. Θα την βλέπαμε να λάμπει στο γήπεδο. Τώρα το πνεύμα της λάμπει σε ένα μονοπάτι που δημιούργησε για τα νεαρά κορίτσια και για τις γυναίκες στον αθλητισμό».

«Ο Κόμπε ήταν ο πρώτος παίκτης του ΝΒΑ που φόρεσε αυτό το πορτοκαλί φούτερ σε ένα μεγάλο παιχνίδι και αυτό έγινε για να δείξει την υποστήριξή του στα όνειρα της Τζίτζι και στις γυναίκες σε όλα τα αθλήματα. Αυτή ήταν μια στιγμή που μοιράστηκε με την Τζίτζι που θα είναι πάντα μια ισχυρή αναπαράσταση του κινήματος προς την ισότητα που ήταν πάντα τόσο σημαντικό για την οικογένειά μας».

Για την ιστορία, ο θρύλος του μπάσκετ και το κοριτσάκι του σκοτώθηκαν σε συντριβή ελικοπτέρου τον Ιανουάριο του 2020.

Η πλάκα μπροστά από το άγαλμα γράφει: «Τζιάνα Μπράιαντ, είδωλο προς έμπνευση για τα κορίτσια στον αθλητισμό» και «Κόμπι Μπράιαντ, υπερήφανος υποστηρικτής των γυναικών στον αθλητισμό». Τα λογότυπα Mamba και Mambacita εμφανίζονται επίσης στην επιγραφή. Κάτω από την επιγραφή, μια φράση του «Πολυτιμότερου Μπαμπά Κοριτσιού» γράφει: «Η Τζιάνα είναι ένα θηρίο. Είναι καλύτερη από ό,τι ήμουν εγώ στην ηλικία της. Το έχει. Τα κορίτσια είναι καταπληκτικά. Αν μπορούσα, θα είχα άλλα πέντε κορίτσια. Είμαι μπαμπάς κοριτσιών».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr