Μισέλ Ομπάμα: «Χρόνια πολλά στον έρωτα της ζωής μου - Εύχομαι να συνεχίσουμε να κινούμε τα βουνά μαζί» - Η τρυφερή ανάρτηση για τα 63α γενέθλια του τέως πλανητάρχη

Η συμβολική φωτογραφία του ερωτευμένου ζευγαριού!

Ο τέως πλανητάρχης, ο Μπαράκ Ομπάμα είχε γενέθλια χθες και έκλεισε τα 63.

Η σύζυγός του, Μισέλ Ομπάμα έκανε δημόσια μια ανάρτηση για να του ευχηθεί και μας συγκίνησε με τα λόγια της.

«Χρόνια πολλά στον έρωτα της ζωής μου, Μπαράκ Ομπάμα. Εύχομαι να συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τις καταιγίδες της ζωής και να κινούμε βουνά μαζί» έγραψε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στην ανάρτηση της.

Διαβάστε ακόμα: Η Μισέλ Ομπάμα ξανά στον Λευκό Οίκο; Όλες οι έρευνες τη φέρνουν μπροστά από τον Τραμπ – Η μόνη που θα τον νικούσε

Μιλώντας για βουνά, η πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής επέλεξε μια φωτογραφία τους να σπρώχνουν ένα βράχο.

Για την ιστορία, ο Μπαράκ και η Μισέλ γνωρίστηκαν σε δικηγορικό γραφείο στο Σικάγο πριν να παντρευτούν τον Οκτώβριο του 1992.

Είναι παντρεμένοι 30 χρόνια και έχουν δυο κόρες, την Μάλια και την Σάσα.

Η σοφή Μισέλ Ομπάμα σε συνέντευξή της τον Δεκέμβριο του 2022 είχε τονίσει ότι την πρώτη δεκαετία του γάμου τους δεν άντεχε τον Μπαράκ Ομπάμα γιατί θεωρούσε ότι σήκωναν ανισομερώς τα βάρη του έγγαμου βίου.

Στην ίδια συνέντευξη πρόσθεσε ότι «ο γάμος δεν είναι ποτέ 50-50. Κάποιες φορές είναι 70-30 αλλά ξέρετε κάτι; Είμαστε παντρεμένοι 30 χρόνια. Θα άντεχα 10 κακά χρόνια σε σύνολο 30 ετών».

Διαβάστε ακόμα: Μπαράκ & Μισέλ Ομπάμα στο πλευρό της Κάμαλα Χάρις: «Θα κάνουμε τα πάντα να φτάσεις στον Λευκό Οίκο» - Το τηλεφώνημα του πρώην πλανητάρχη στην υποψήφια των Δημοκρατικών (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr