Η τρυφερή ανάρτηση της Μιμής Ντενίση για την Μαριτίνα: «Σήμερα γιορτάζει το κοριτσάκι μου - Χρόνια πολλά θησαυρέ μου! - Είμαι πολύ τυχερή που ήρθες στην ζωή μου» (φωτό)

Μαμά και κόρη είναι αχώριστες!

Η αγαπημένη μας και πολυτάλαντη ηθοποιός Μιμή Ντενίση μοιράζεται μαζί μας μια τρυφερή ανάρτηση με την κόρη της με αφορμή την ονομαστική της γιορτή.

Σήμερα είναι η γιορτή της Παναγίας και η Μιμή Ντενίση γιορτάζει και την μονάκριβη κόρη της.

Η Μιμή Ντενίση, λοιπόν, ανέβασε μια  φωτογραφία, όπου μαμά και κόρη αγκαλιάζονται και της εύχεται:

«Η Παναγία ήταν πάντα η προστάτης του σπιτιού μας ! Ήταν η μέρα της μεγάλης γιορτής Της γιορτής της μητερας μας. Κ τ όνομα της πήρε η πολυαγαπημένη εγγονή της η Μαριτινα. Σήμερα γιορτάζει το κοριτσάκι μου που μου έχει δώσει μόνο χαρές κ με κάνει περήφανη όλο κ περισσότερο. Χρόνια πολλά θησαυρέ μου !!! Είμαι πολύ τυχερή που ήρθες στην ζωη μου. !!!

Διαβάστε ακόμα: Μιμή Ντενίση: Καλεσμένη στην εκδήλωση για την 248η επέτειο της Ανεξαρτησία των ΗΠΑ - Πόζαρε με τον Τζορτζ Τσούνη & την Valerie Biden (φωτό)

Κ είμαι σίγουρη πως η υπεροχη μανουλα μου γιορτάζει μαζί μας από τον ουρανο!! Χρόνια πολλά σε όλες κ όλους που γιορτάζουν σήμερα !! Δείξτε την αγάπη σας στους αγαπημένους σας γιατί μόνο η αγάπη μας δίνει δύναμη σε τέτοιες εποχές».

Να την χαίρεται την όμορφη κορούλα της!

Διαβάστε ακόμα: Μαριτίνα & Μιμή Ντενίση μαζί στο εξοχικό τους στον Θεολόγο: Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει – Πόζαραν με φινέτσα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr