Χαλκιδική: Οι έρευνα για τον πνιγμό της αδικοχαμένης 8χρονης συνεχίζεται – Θεωρούνται κρίσιμες οι καταθέσεις των παιδιών της κατασκήνωσης (βίντεο)

Οι αστυνομικοί περιμένουν την απόφαση της Περιφέρειας για το εάν θα σφραγιστεί η κατασκήνωση.

Η έρευνα για το αδικοχαμένο 8χρονο κοριτσάκι της κατασκήνωσης συνεχίζονται.

Να υπενθυμίσουμε ότι η 8χρονη βρήκε τον τραγικό θάνατο σε πισίνα κατασκήνωσης στην Κρυποπηγή Χαλκιδικής.

Πολλά ερωτήματα μέχρι στιγμής παραμένουν αναπάντητα.

Κρίσιμες θεωρούνται οι καταθέσεις των παιδιών που βρίσκονταν στην κατασκήνωση της Χαλκιδικής, όταν το 8χρονο κοριτσάκι πνίγηκε στην πισίνα.


Τα παιδιά θα εξεταστούν από το τμήμα ανηλίκων της Θεσσαλονίκης. Σκοπός είναι να διαπιστωθούν οι ευθύνες των υπευθύνων της κατασκήνωσης.

Οι αστυνομικοί περιμένουν την απόφαση της Περιφέρειας για το εάν θα σφραγιστεί η κατασκήνωση.


Μέχρι στιγμής μόνο η πισίνα σφραγίστηκε γιατί βρέθηκαν παραλείψεις.

Μόλις τελειώσει η διαδικασία των καταθέσεων των παιδιών θα αποσταλεί η σχετική δικογραφία στην Εισαγγελία προκειμένου να δρομολογηθούν οι επόμενες κινήσεις.

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονίζει η γιαγιά της 8χρονης: "Το στείλαμε για διακοπές και μας το έφεραν νεκρό" - Απαρηγόρητος ο πατέρας, το μεσημέρι η κηδεία της μικρής που πνίγηκε στην κατασκήνωση

Διαβάστε ακόμα: «Δεν είδα κανέναν στην πισίνα, κλείδωσα κι έφυγα»: Η ναυαγοσώστρια της κατασκήνωσης για τον πνιγμό της 8χρονης – Ανακλήθηκαν οι άδειες λειτουργίας δύο πισινών (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονίζει ο παππούς της 8χρονης που πνίγηκε στην κατασκήνωση: «Ρωτούσαμε, "πώς σας έφυγε το παιδί;" Δεν απαντούσαν» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ