Robert De Niro: Ο ηθοποιός κάνει βουτιά για τα 81α γενέθλιά του από μεγάλο ύψος & τρελαίνει την κόρη του – «Θεέ μου είσαι καλά;» (φωτό & βίντεο)

Το βίντεο που ανέβασε η κόρη του για τα γενέθλιά του.

εμβληματικός ηθοποιός του Χόλιγουντ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο έκλεισε πριν από κάποιες μέρες τα 81 και μας απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι δεν φοβάται τίποτα.

Η μεγαλύτερη κόρη του, η Ντρένα από τον πρώτο του γάμο με την ηθοποιό Diahnne Abbott, του ευχήθηκε με ένα βίντεο το οποίο δείχνει τον σταρ να πηδάει από ένα σκάφος στη θάλασσα.

Στην ανάρτηση που έκανε με το βίντεο, συμπεριέλαβε μαζί και φωτογραφίες του πατέρα της.

Η Ντρένα Ντε Νίρο απαθανατίζει τον ηθοποιό, να τολμάει τη μεγάλη βουτιά στο νερό, χωρίς να δυσκολεύεται.

Η οικογένειά του προφανώς τρόμαξε και η Ντρένα μαζί με τους υπόλοιπους που βρίσκονταν στο σκάφος άρχισαν να αντιδρούν με επιφωνήματα. 

Η Ντρένα φώναξε: «Ουάου, είναι τρελός» και στη συνέχεια, ρώτησε τον πατέρα της: «Θεέ μου, είσαι καλά;», με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο να απαντά «ναι, είμαι καλά» ενώ κολυμπούσε. Την ίδια ώρα, οι υπόλοιποι δεν πίστευαν ό,τι έκανε ο Ντε Νίρο και δεν έκρυψαν την έκπληξή τους. «Ω Σκ...» φώναζε κάποιος.

Για την ιστορία, ο θρύλος του σινεμά έχει 7 παιδιά από 4 γυναίκες.

Το μικρότερο παιδί του είναι μόλις 1,5 έτους.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έκλεισε σήμερα τα 80 - Ο "ταξιτζής" που έγινε ο σπουδαιότερος ηθοποιός του Χόλυγουντ - Η αδυναμία στις έγχρωμες γυναίκες & στα εφτά παιδιά του (φωτό - βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: O Ρόμπερτ Ντε Νίρο για την 9 μηνών κόρη του: Είμαι ένας 80χρονος μπαμπάς, είναι υπέροχο να βρίσκομαι κοντά της για όσο περισσότερο μπορέσω (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr