Χαλκιδική: Πέθανε ακαριαία 19χρονος σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι - Σοκάρει η μαρτυρία του αδερφού του - "Ένιωσα το κάθισμα να ξεκολλάει" (βίντεο)

Όλα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του μικρότερου αδερφού αλλά και της μητέρας τους

Σε λούνα παρκ, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, διασκέδαζε με την οικογένεια του 19χρονος, όταν το παιχνίδι στο οποίο βρισκόταν έσπασε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός από τη Βέροια, ο οποίος παραθέριζε στη Χαλκιδική με την οικογένειά του, επισκέφτηκε το βράδυ της Δευτέρας το λούνα παρκ για να διασκεδάσει και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, όταν έσπασε το παιχνίδι περιστρεφόμενες καρέκλες, στο οποίο βρισκόταν.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 19χρόνο στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, όπου διαπίστωσαν οι γιατροί ότι ήταν ήδη αργά και ο 19χρονος είχε καταλήξει.

Ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ενώ διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα από το ΑΤ Κασσανδρείας και θα πραγματοποιηθεί πραγματογνωμοσύνη για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Για τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού μίλησε στην ΕΡΤ ο αδερφός του 19χρονου, που ήταν μαζί του στο παιχνίδι.


«Ήμασταν σε λούνα παρκ και καθίσαμε σε κάποιες θέσεις [του παιχνιδιού]. Ο υπεύθυνος μάς άλλαξε θέσεις. Προτού ξεκινήσει το παιχνίδι μάς είπε ότι θα το πάει γρήγορα. Στην αρχή χαλαρά και μετά γρήγορα. Κάποια στιγμή νιώθω το κάθισμα να ξεκολλάει, το λέω και στον αδερφό μου. Κάποια στιγμή νιώθω να ξεκολλάει όλη η πλάτη», είπε αρχικά ο αδερφός του 19χρονου.

Και συνέχισε: «Σε κλάσματα δευτερολέπτου βλέπω να είμαι ανάσκελα, δεν βλέπω τον αδερφό μου. Εγώ κρατήθηκα από ένα σίδερο. Ο αδερφός μου πετάχτηκε από το κάθισμα, δεν πετάχτηκε μακριά, αλλά πετάχτηκε με φόρα και χτύπησε στο κεφάλι».

Μάλιστα, όπως είπε ο αδερφός του 19χρονου, όλα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του μικρότερου αδερφού του αλλά και της μητέρας τους που ήταν στο λούνα παρκ.

Επίσης, είπε ότι ο χειριστής του παιχνιδιού εξαφανίστηκε αμέσως μετά το τραγικό περιστατικό και ότι άλλοι σταμάτησαν το μηχάνημα.

Ο πατέρας του 19χρονου ήταν στην Αθήνα, όπου δούλευε.

Διαβάστε ακόμη: Ανείπωτη τραγωδία στην Χαλκιδική: 8χρονο παιδί πέθανε μπροστά στους γονείς του – Πώς έγινε (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Χαλκιδική: Οι έρευνα για τον πνιγμό της αδικοχαμένης 8χρονης συνεχίζεται – Θεωρούνται κρίσιμες οι καταθέσεις των παιδιών της κατασκήνωσης (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ