Νίκος Μπάρκουλης για τον πατέρα του Ανδρέα: «8 χρόνια πέρασαν & καθόλου δεν σε ξέχασα – Σε αγαπάω» (φωτό)

Ο ηθοποιός είχε τρελή αδυναμία στον μικρότερο γιό του.

Οκτώ χρόνια πριν «έφυγε» από την ζωή ένας από τους εμβληματικότερους ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Μπάρκουλη  που άφησε την τελευταία του πνοή στα 80 του χρόνια.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, ο γιος του, Νίκος Μπάρκουλης, ανέβασε μέσω Instagram διάφορες φωτογραφίες του πατέρα του από ταινίες που πρωταγωνιστούσε και στο τέλος, έγραψε: «23/8/16. 8 χρόνια πέρασαν σήμερα. Καθόλου πιο εύκολο, καθόλου δεν σε ξέχασα. Σ' αγαπάω».

Δείτε τις φωτογραφίες του Νίκου Μπάρκουλη:

barkoylis983

barkoylis9

barkoylis6

barkoylis5

barkoylis3

barkoylis2

Για την ιστορία, ο Ανδρέας Μπάρκουλης είχε παντρευτεί τέσσερις φορές και είχε αποκτήσει τρία παιδιά: τη Βίκυ, τον Ανδρέα και τον Νικόλαο-Γεώργιο. 

Ζούσε με την τελευταία τέταρτη σύζυγό του, τη Μαρία, και τον γιο τους Νικόλα στο Νέο Ηράκλειο. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2001 και με θρησκευτικό γάμο το 2015. 

Τα τελευταία χρόνια της ζωής του αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Μετά από πολύμηνη παραμονή στο νοσοκομείο "Αγία Όλγα", απεβίωσε από καρδιοαναπνευστικά προβλήματα στις 23 Αυγούστου 2016, σε ηλικία 80 ετών.

Διαβάστε ακόμα: Μοναδικό vintage στιγμιότυπο: Η Τζένη Καρέζη μαζί με τον Ανδρέα Μπάρκουλη στις Σπέτσες για τα γυρίσματα πασίγνωστης ταινίας - Καταλάβατε ποια είναι;

Διαβάστε ακόμα: Ανδρέας Μπάρκουλης: Ο μεγάλος γόης του cinema -Οι θυελλώδεις έρωτες με τις Αλέκα Στρατηγού, Καίτη Γκρέυ & Τζένη Καρέζη – Τα ναρκωτικά, οι 4 γάμοι & τα 3 παιδιά (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ