Ληστείες: 2 ριφιφί σε Κολωνάκι & Πάρο - 500 χιλ. ευρώ η λεία στο διαμέρισμα - Μετρητά, ρόλεξ & κοσμήματα από τη βίλα στο νησί

Οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Διάρρηξη σε διαμέρισμα 5ου ορόφου σημειώθηκε στο Κολωνάκι, με τους δράστες να αρπάζουν από το χρηματοκιβώτιο που διατηρούσε στο σπίτι του ένας 77χρονος, κοσμήματα αξίας 500.000 ευρώ.

Οι διαρρήκτες πιθανόν παραβίασαν την μπαλκονόπορτα για να μπουν εντός του σπιτιού. Πιθανολογείται ότι το «χτύπημα» ήταν στοχευμένο και γνώριζαν ότι στον χώρο θα βρουν αντικείμενα αξίας.

Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί μέχρι στιγμής, είναι ο χρόνος που έγινε η διάρρηξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπολογίζεται πως συνέβη το διάστημα μεταξύ 11 και 21 Αυγούστου.

Παράλληλα, ακόμη μία διάρρηξη σημειώθηκε σε μονοκατοικία στο νησί της Πάρου.

Συγκεκριμένα, μια 40χρονη γυναίκα κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμημα Νάουσας, το μεσημέρι της Πέμπτης ότι άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι όπου έμενε και αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η γυναίκα στους αστυνομικούς, μέσα σε αυτό υπήρχαν 3.000 ευρώ, ένα ρολόι αξίας 50.000 ευρώ, ένα ζευγάρι λευκόχρυσα σκουλαρίκια με διαμάντια, αξίας 20.000 ευρώ, μια χρυσή βέρα με μικρά διαμάντια, αξίας περίπου 2.000 ευρώ και ενα λευκόχρυσο δακτυλίδι με κίτρινο διαμάντι, 6 καρατίων, αξίας περίπου 23.000 ευρώ.

Οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ