Angelina Jolie: Γνωρίστε το νέο της αγόρι, Justin - Δούλεψαν μαζί στο μιούζικαλ "The Outsiders" - Αυτοχαρακτηρίζεται ως "ερασιτέχνης αγρότης" (φωτό-βίντεο)

Νέο ζευγάρι στην πόλη;

Φήμες λένε ότι η Angelina Jolie έχει έναν νέο άντρα στη ζωή της!

Τουλάχιστον σύμφωνα με τον ιστότοπο Deuxmoi, ο οποίος αναφέρει μια πληροφορία τον περασμένο μήνα ότι «η κοινότητα του Broadway φαίνεται να πιστεύει ότι η Angelina Jolie και ο Justin Levine βγαίνουν ραντεβού».

Ποιος είναι ο Justin Levine;

Είναι ο άντρας που δούλευε με την Jolie και την κόρη της Vivienne Jolie-Pitt τον τελευταίο καιρό.


instagram @justjared

Image
x @angeltresjolie_

Πόζαραν μάλιστα και οι τρεις τους κατά την εναρκτήρια βραδιά της εκπομπής τους στο Broadway "The Outsiders" στις 11 Απριλίου.

Ήταν θα λέγαμε και matchy matchy με την Vivienne, καθώς φορούσαν παρόμοια ολόσωμη φόρμα.

Μια άλλη πηγή προσπάθησε να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς προσθέτοντας: «Μπορείτε επίσης να επιβεβαιώσετε το ειδύλλιο της Angie & με το "Outsider: αγόρι της, καθώς είναι στο θέατρο όλη την ώρα και μάλιστα κάθεται στο κοινό ενώ κάνουν πρόβες».

Δεν είναι σαφές εάν το "Justelina" είναι αληθινό ή όχι, αλλά γνωρίζοντας την Jolie, η οποία είναι πολύ κλειστή για την προσωπική της ζωή, είναι απίθανο να δούμε οποιαδήποτε "κίνηση" σύντομα, ανεξάρτητα από το γεγονός.

Να πούμε ότι ο Justin Levine είναι συνθέτης του Broadway – ή όπως το θέτει στο βιογραφικό του στο Instagram, «δημιουργός μουσικής».

Το ίδιο βιογραφικό επισημαίνει ότι είναι νικητής του βραβείου Tony και υποψήφιος για Grammy του οποίου τα πιο πρόσφατα έργα περιλαμβάνουν τα προαναφερθέντα "The Outsiders", "Moulin Rouge" και "Here Lies Love".

Είναι ενδιαφέρον ότι περιγράφει τον εαυτό του ως «ερασιτέχνη αγρότη».

Διαβάστε ακόμη: O γιος της Angelina Jolie & του Brad Pitt, o Pax βγήκε από το νοσοκομείο – Πολλά τα τραύματα & μακρύς ο δρόμος της αποκατάστασης (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Angelina Jolie: Σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με την κόρη της, Vivienne - Χρυσό φόρεμα & καφέ κάπα για την ηθοποιό - Casual look για την 15χρονη (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr