Ντάσα Ζούκοβα-Σταύρος Νιάρχος: Σπάνια φωτό με τα δύο τους παιδάκια, Φίλιππο Jr & Βικτώρια - Πήγαν σε μουσείο μοντέρνας τέχνης

Η 43χρονη περιμένει το τρίτο της παιδί με τον αγαπημένο της

Μία σπάνια φωτογραφία με τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Σταύρο Νιάρχο, δημοσίευσε η Ντάσα Ζούκοβα.

Η εγκυμονούσα Ντάσα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά ενσταντανέ από την επίσκεψη της σε ένα μουσείο μοντέρνας τέχνης.

Μεταξύ των κλικς βλέπουμε και τα δύο μωράκια της, Φίλιππο Jr και Βικτώρια να ποζάρουν πρώτη φορά μαζί.

"Τέχνη που δεν κάνει τα παιδιά να βαριούνται" έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της η 43χρονη.

νιαρχος

Πριν μερικές μέρες μετά τις διακοπές της στην Ελλάδα, η ίδια έκανε γνωστά τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της.

Η επιχειρηματίας ανέβασε κάποια στιγμιότυπα και αναμεσά τους μια φωτογραφία, στην οποία βρίσκεται στο σκάφος στη χώρα μας, όπου φαίνεται με μαύρο μίνι φόρεμα και φουσκωμένη κοιλιά.

Διαβάστε ακόμη: Ντάσα Ζούκοβα: Έγκυος ξανά! – Ο Σταύρος Νιάρχος θα γίνει για 3η φορά μπαμπάς – 5ο παιδί για εκείνη (φωτό)

Να υπενθυμίσουμε ότι ο πολυαναμενόμενος γάμος του Έλληνα Κροίσου Σταύρου Νιάρχου με την Ρωσίδα καλλονή Ντάσα Ζούκοβα έγινε το 2020 "κεκλεισμένων των θυρών", στο 5άστερο ξενοδοχείο Kulm St. Moritz στο Παρίσι.

Διαβάστε ακόμη: Στο ξενοδοχείο Kulm ο " βασιλικός γάμος" της χρονιάς: Ο Κροίσος Σταύρος Νιάρχος παντρεύτηκε την Ντάσα του - Πριγκίπισσες, αστέρες του Χόλιγουντ & το διεθνές jet set παρόντες (φώτο-βίντεο)

Αστέρες του Χόλιγουντ, πριγκίπισσες , και διάσημοι σχεδιαστές μόδας ήταν καλεσμένοι στην λαμπερή τελετή η οποία έγινε σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα κοντά στην κύρια πίστα σκι του Σεν Μόριτζ, το Olympaschanze.

Η Ντάσα Ζούκοβα και ο Σταύρος Νιάρχος ήταν φίλοι για περισσότερο από μια δεκαετία, αλλά έγιναν ζευγάρι μετά το τέλος του σχεδόν 10ετούς γάμου της με τον Αμπράμοβιτς.

Ο Σταύρος Νιάρχος έβγαινε στο παρελθόν με την Πάρις Χίλτον, από τα τέλη του 2005 έως τον Μάρτιο του 2007, ενώ είχε κάνει σχέσεις με τις ηθοποιούς Λίντσεϊ Λόχαν και Μαίρη-Κέιτ Όλσεν, αλλά και με το μοντέλο Τζέσικα Χαρτ.

ΔΙαβάστε ακόμη: Ευχάριστα νέα για τον Σταύρο Νιάρχο: Έγινε πρώτη φορά μπαμπάς - Η πανέμορφη γυναίκα του Ντάσα Ζούκοβα γέννησε (φωτό)

Η Ντάσα ήταν παντρεμένη με τον μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς (χώρισαν το 2017) με τον οποίο έχει δύο παιδιά, την Λία και τον Άαρον Αλεξάντερ.

Διαβάστε ακόμη: Ντάσα Ζούκοβα Νιάρχου: Με baby blue τουαλέτα Prada - Πρώτα εντυπωσίασε τον μικρό της & μετά στο Met Gala!

Το πρώτο τους παιδί, ο Φίλιππος ήρθε στον κόσμο το 2021 ενώ η οικογένειά τους μεγάλωσε κατά ένα μέλος όταν γεννήθηκε η κόρη τους Βικτώρια το 2023. 

Διαβάστε ακόμα: Στις Κυκλάδες η Ντάσα Ζούκοβα Νιάρχου - Παρέα με την πριγκίπισσα Μπορομέο & την Στέλλα Μακάρτνεϊ - Το ελληνικό καλοκαίρι για τη δισεκατομμυριούχο σύζυγο του Σταύρου Νιάρχου (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr