Ασύλληπτη τραγωδία στην Εύβοια: Οι 20χρονοι Γιάννης & Ελένη σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα – Ο νεαρός είχε χάσει τον πατέρα του & σήμερα θα ήταν το μνημόσυνο (φωτό & βίντεο)

«Ο Γιαννάκης και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων».

Σε πένθος έχει βυθιστεί όλη η Εύβοια…

20χρονος και συνομήλικη κοπέλα από την Ερέτρια έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα.

Το ΙΧ όχημα στο οποίο επέβαιναν τα δύο θύματα συγκρούστηκε με φορτηγό στη Λάμψακο Χαλκίδας, με αποτέλεσμα ο θάνατός τους να είναι ακαριαίος. 

Δύο ακόμη άτομα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν ελαφρά. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Όπως δημοσιεύει το eviathema.gr, η τραγωδία είναι ακόμα μεγαλύτερη καθώς ο 20χρονος Γιάννης Κικίδης είχε χάσει τον πατέρα του μόλις πριν από ένα μήνα, στις 3 Αυγούστου, και το μνημόσυνο των 40 ημερών επρόκειτο να τελεστεί την επόμενη ημέρα.

Δείτε εικόνες από το τροχαίο:

amaxi-1

amaxi-2

amaxi-3


Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του ΑΟ Απόλλων Ερέτριας για τον χαμό των δύο παιδιών στο τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Λάμψακο Χαλκίδας. Ο 20 ετών Γιάννης Κικκίδης είχε πριν λίγες ημέρες ανακοινωθεί από την ομάδα για την ένταξή του.

Η ανάρτηση:

«Δυστυχώς το τηλεφώνημα που δεχθήκαμε δεν ήταν ψέμα δύο ακόμη άγγελοι έφυγαν σήμερα από κοντά μας… Ο Γιαννάκης μας και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων….Είμαστε συντεντριμένοι πραγματικά, δεν μπορεί ο νους μας να το πιστέψει…Λίγες ημέρες μετά τον πατέρα του (Ανδρέα Κικίδη)…Η οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ νιώθει βαθιά θλίψη και πενθεί μαζί με την υπόλοιπη πόλη….»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ