Συγκινεί η ιστορία της Jazz Jennings! – Έχασε 100 κιλά μέσα σε 2 χρόνια – «Είχα παρατήσει τον εαυτό μου – Τώρα η αυτοπεποίθησή μου ακτινοβολεί» (φωτό & βίντεο)

«Πάρτε την πρωτοβουλία να δημιουργήσετε θετικές αλλαγές για την υγεία και το σώμα σας», τόνισε.

Η Jazz Jennings μοιράζεται το «ταξίδι» της με την απώλεια βάρους της.

Η 23χρονη influencer έχασε συνολικά 100 κιλά και το μοιράστηκε με τους followers της , λέγοντας ότι είναι «τόσο περήφανη για την πρόοδό της» και ευχαριστώντας όσους τη βοήθησαν στο ταξίδι της.

Σύμφωνα με το E!News, η  Jazz Jennings αποκάλυψε ότι έχει χάσει 100 κιλά τα τελευταία δύο χρόνια, αφού μοιράστηκε ένα βίντεο με τις εμφανίσεις της πριν και μετά για να καταγράψει την απώλεια βάρους.

«Είμαι τόσο περήφανη για την πρόοδό μου», έγραψε ο Jazz στο Instagram στις 26 Αυγούστου, «και θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους μου και όλους όσους με υποστήριξαν για να φτάσω εκεί!»

Η 23χρονη εξήγησε τη νέα της νοοτροπία όσον αφορά τον τρόπο ζωής της, σημειώνοντας: «Η καλή υγεία δεν είναι πιστοποιητικό που επιδεικνύεις, είναι μια συνεχής προσπάθεια! Έχω ακόμα περιθώρια βελτίωσης, αλλά έχω περισσότερα κίνητρα και έμπνευση από ό, τι είχα εδώ και χρόνια. Ας συνεχίσουμε!»

Τζαζ Τζένινγκς

Η 23χρονη ήταν ειλικρινής για το πώς η επιλογή να χάσει βάρος και να δώσει προτεραιότητα στην υγεία της «έχει δημιουργήσει μια εσωτερική αλλαγή».

Jazz Jennings

«Επιτέλους νοιάζομαι για τον εαυτό μου μετά από χρόνια παραμέλησης της υγείας μου», μοιράστηκε στο Instagram τον Ιούνιο. «Είχα πραγματικά αφήσει τον εαυτό μου να φύγει όταν ήρθε η ώρα να φάω. Είμαι τόσο περήφανος για την απώλεια βάρους μου και νιώθω ότι η αυτοπεποίθησή μου ακτινοβολεί».

Και πρόσθεσε: «Συνολικά, φροντίστε τον εαυτό σας και κάντε πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους. Μπορούμε πάντα να προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι και επιλέγοντας να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας».

Η Jazz είχε αποκαλύψει προηγουμένως τον Ιούνιο του 2021 ότι έπασχε από μια διαταραχή υπερφαγίας σε συνδυασμό «με αυξημένη όρεξη που βιώνω από μερικά από τα φάρμακα που παίρνω», γεγονός που την έκανε να πάρει σχεδόν 100 κιλά σε λίγο λιγότερο από δύο χρόνια.

Αλλά όπως έγραψε η Jazz στο Instagram τότε, ήταν έτοιμη να «πάρει την πρωτοβουλία και να δημιουργήσει θετικές αλλαγές όταν πρόκειται για την υγεία και το σώμα μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr