Παύλος Πολάκης VS Έλενα Ακρίτα: Αιχμηρά σχόλια στα social media - "Ντροπή - Δεν θα με βγάλεις τρελή, ούτε καλημέρα"

Δείτε τις ανάρτησεις στο Facebook

Αιχμηρά σχόλια ανταλλάσσουν στα social media ο Παύλος Πολάκης και η Έλενα Ακρίτα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Έλενα Ακρίτα εξέφρασε την ενόχλησή της με την τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη για την τεκνοθεσία, στη διάρκεια της απάντησής του στον Στέφανο Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε σε κάποιο σημείο πως είναι «αντίθετος με την τεκνοθεσία και για τα ετερόφυλα και όχι μόνο για τα ομόφυλα», με την βουλευτή Επικρατείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σημειώνει: «Ούτε καλημέρα - Έλενα Ακρίτα, Μητέρα του Παύλου».

akrita_post

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Για να τελειωνει η συνειδητη σπεκουλα απο ορισμενους που προσπαθουν να αντιπαρατεθουν στη χθεσινη προγραμματικη μου ομιλια λεγοντας «ο Πολακης ειναι αντίθετος στην τεκνοθεσια-υιοθεσια και για τα ομοφυλα και τα ετερόφυλα ζευγαρια»!!» αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Ναι ειμαι αντίθετος και το εχω πει πολλες φορες, στην τεκνοθεσια μεσω ΠΑΡΕΝΘΕΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ και στα ομοφυλα και στα ετεροφυλα ζευγαρια!! Η απαντηση στο γιατι ειναι αυτα που συνεβησαν στην κλινικη υποβοηθουμενης αναπαραγωγης στα Χανια με την αγοραπωλησια βρεφων!!! Προφανως και δεν εννοουσα την υιοθεσία. Βρειτε κατι άλλο να αντιπαρατεθειτε στην ομιλα που εκανα χθες! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ...».

Το σχόλιο του Παύλου Πολάκη

"Ντροπη Ελενα!!
Ειναι προφανες αυτο που ειπα και χθες και ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ:
Ναι ειμαι αντιθετος στην τεκνοθεσια μεσω παρενθετης μητερας οχι μονο στα ομοφυλα αλλα και στα ετεροφυλα ζευγαρια και η απαντηση στο γιατι ειναι το αισχος που συνεβη στην κλινικη υποβοηθουμενης αναπαραγωγης στα Χανια (και αλλου..)
Προφανως και με την υιοθεσια δεν εχω απολυτως κανενα προβλημακαι και δη στα ετεροφυλα ζευγαρια!!
ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ στις αηδιες που διαδιδει ενας εσμος γιατι στην ομιλια μου χθες φανηκε η τεραστια προγραμματικη και αξιακη διαφορα με πολλους!!!"

polakis-akrita

Η απάντηση της Έλενας Ακρίτα

"Παυλος Πολακης ούτε καλημέρα. Και στην ομιλία σου ήμουν παρούσα, δεν θα με βγάλεις τρελή. Τέλος."

Να σημειώσουμε ότι η Έλενα Ακρίτα, όταν ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Κώστα Αρζόγλου, υιοθέτησαν το 1992 τον γιο τους, Παύλο.

Διαβάστε ακόμη: Έλενα Ακρίτα: «Συγγνώμη δεν ζητάω από κανένα – Τιμή μου να με βρίζουν χυδαία Πλεύρηδες» - «Ούτε που φανταζόμουν ποτέ τί πλάτες στην κυβέρνηση έχει αυτή η γυναίκα»

Διαβάστε ακόμη: Η Ε. Ακρίτα έχει άποψη για την εμφάνιση της Κ. Παναγοπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο – «Η πετσετούλα στο μπούστο συνδυάζεται τέλεια με το ασορτί τραπεζομάντηλο στη φούστα» - Η αντίδραση της Μ. Συρεγγέλα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr