Malia Obama & σκηνοθέτης! – Στο πρώτο της «κόκκινο χαλί» έβαλε καρό με καρό – Ήταν σαν να φορούσε τραπεζομάντηλο (φωτό & βίντεο)

Φόρεσε ένα σύνολο της Vivienne Westwood. και εντυπωσίασε.

μεγάλη κόρη του τέως πλανητάρχη Μπαράκ Ομπάμα, η Μάλια εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του 50ου Φεστιβάλ Αμερικανικού Κινηματογράφου της Ντοβίλ στη Γαλλία.

Αυτό είναι το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με την ταινία μικρού μήκους «The Heart».

Η κόρη του Μπαράκ Ομπάμα, η οποία γνωρίζεται στον κόσμο ως Μάλια, χωρίς να χρησιμοποιεί το επίθετο της δηλαδή, επέλεξε για την εμφάνιση της αυτή, ρούχα σχεδιασμένα από την σχεδιάστρια μόδας, Vivienne Westwood.

Επέλεξε ένα καρό σύνολο, αποτελούμενο από ένα off-the-shoulder και κορσέ τοπ και μια ψηλόμεση καρό επίσης φούστα.

Ολοκλήρωσε το look με δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο.

Μιλώντας για το ντύσιμό της, η 26χρονη Μαλία Ομπάμα δήλωσε: «Είναι cool. Δεν ξέρω τόσα πολλά για τη μόδα, αλλά χαίρομαι που το φοράω». 

Διαβάστε ακόμα: Oprah Winfrey: Συνάντηση κορυφής με την Michelle Obama & την Alicia Keys - Denim κοστούμι & crop top με ... φτερά! (Φωτό)

Η Μάλια ήταν επίσης ενθουσιασμένη με την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, λέγοντας στους δημοσιογράφους: «Είμαι τόσο χαρούμενη. Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο, οπότε έχω λίγο άγχος, αλλά κυρίως είμαι ενθουσιασμένη».

Λίγα λόγια για την ταινία της

Η ταινία μικρού μήκους της αποφοίτου του Χάρβαρντ μιλάει για έναν άνδρα που θρηνεί την απώλεια της μητέρας του καθώς έρχεται αντιμέτωπος με την τελευταία της επιθυμία. «Η ταινία έχει να κάνει με χαμένα αντικείμενα και μοναχικούς ανθρώπους και με τη συγχώρεση και τη λύπη» δήλωσε σε ένα βίντεο «Meet the Artist». «Αλλά νομίζω επίσης ότι εργάζεται σκληρά για να αποκαλύψει πού μπορεί να υπάρχει τρυφερότητα και εγγύτητα σε αυτά τα πράγματα».

Διαβάστε ακόμα: Μάλια Ομπάμα: Η κόρη του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ είναι σκηνοθέτης & υπογράφει ως «Μάλια Αν» - Έχει προκαλέσει αντιδράσεις (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ