Νicocado Avocado: Ποιος είναι ο youtuber που έχασε 113 ολόκληρα κιλά – Από χοντρός & άρρωστος έμεινε μισός (φωτό & βίντεο)

Έκρυβε από το διαδίκτυο την προσπάθεια απώλειας βάρους του.

Δημοφιλής youtuber, ο Νicocado Avocado έκανε φάρσα στους φανς του, αφού εδώ και 2 χρόνια ανέβαζε παλιά βίντεο, όπου φαινόταν παχύς ενώ παράλληλα έχανε κιλά.

αμφιλεγόμενος YouTuber, γνωστός για τα mukbang του κατά τα οποία κατανάλωνε τεράστιες ποσότητες junk food, έχασε 113 κιλά χωρίς κανείς να καταλάβει τίποτα.

«Σήμερα, ξύπνησα από ένα πολύ μεγάλο όνειρο και επίσης ξύπνησα έχοντας χάσει 113 κιλά από το σώμα μου. Μόλις χθες, οι άνθρωποι με αποκαλούσαν χοντρό, άρρωστο και βαρετό. Οι άνθρωποι είναι τα πιο αρρωστημένα πλάσματα σε ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά εγώ έχω καταφέρει να είμαι πάντα δύο βήματα πιο μπροστά από όλους. Την πατήσατε».

Ο Nicholas Perry, όπως είναι το πραγματικό του όνομα εξήγησε ότι χρειάστηκαν περίπου δύο χρόνια για να φτάσει από τα 186 κιλά (το μεγαλύτερο βάρος που είχε φτάσει ποτέ) στα 71 που είναι σήμερα.

«Ανεβάζω στρατηγικά προμαγνητοσκοπημένα βίντεο εδώ και 2 χρόνια, τόσο στο YouTube όσο και στο TikTok. Επεξεργάστηκα τα βίντεο έτσι ώστε να φαίνονται πρόσφατα, επιτρέποντάς μου να παραμείνω στο παρασκήνιο και να επικεντρωθώ στη θεραπεία του σώματός μου», έγραψε ο Perry σε ένα email στο αμερικανικό δίκτυο. «Ξύρισα το κεφάλι μου, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μην με αναγνωρίζουν δημοσίως. Υπήρξαν επίσης λίγοι YouTubers που με βοήθησαν να κρατήσω το μυστικό μου».

Ο Nikocado Avocado αποκάλεσε την κρυφή μεταμόρφωσή του «το μεγαλύτερο κοινωνικό πείραμα της ζωής του». Είπε στους θεατές ότι το να παρακολουθεί τα συνεχή σχόλια και τις εικασίες των χρηστών του διαδικτύου ήταν σαν να παρακολουθούσε... έντομα.

«Ενώ όλοι με κατηγορούσαν και γελούσαν μαζί μου για την υπερκατανάλωση φαγητού, εγώ είχα τον απόλυτο έλεγχο από την αρχή ως το τέλος», έγραψε ο Perry στο email του στο NBC News. «Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι ενδιαφέρονται υπερβολικά για προσωπικότητες του Διαδικτύου και παρακολουθούν εμμονικά το περιεχόμενό τους. Εκεί βρίσκεται ένα βαθύτερο επίπεδο υπερκατανάλωσης - και αυτός είναι ο παραλληλισμός που ήθελα να κάνω».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr