Chiara Ferragni – Fedez: Διαζύγιο που μοιάζει με εμπόλεμη ζώνη – Το αστρονομικό ποσό που ζήτησε το μοντέλο – Ούτε τα μισά δεν θέλει να δώσει ο ράπερ (φωτό)

"Η σχέση τους είναι πολύ ψυχρή", τονίζει ο δικηγόρος της.

Όπως όλοι γνωρίζουμε το μοντέλο Κιάρα Φεράνι και ο ράπερ Φέντεζ χώρισαν πριν από κάποιο καιρό.

Ο πρώην σύζυγός της δεν τη στήριξε στην κρίση αυτή που πέρασε η καριέρα της στην αρχή της χρονιάς και λίγο αργότερα την απάτησε.

Το ζευγάρι χώρισε οριστικά το καλοκαίρι.

Η Κιάρα Φεράνι έκανε τουρ σε ελληνικά νησιά, ενώ ο ράπερ χαλάρωσε μαζί με τα παιδιά του.

Διαζύγιο-Βόμβα! Χώρισε η Κιάρα Φεράνι με τον ράπερ Φέντεζ - Τα προβλήματα μεταξύ τους  - Κυρίως Φωτογραφία - Gallery - Video

Τώρα οι διαδικασίες του διαζυγίου προχωράνε…

Ήρθε η ώρα να λύσουν τις οικονομικές τους διαφορές. 

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Γκαμπριέλε Παρπίλια στο δημόσιο προφίλ του μίλησε για  το πρώην ζευγάρι. «Τις τελευταίες ημέρες έγινε ο πρώτος γύρος για τον χωρισμό παρουσία δικηγόρων και μακρινές ματιές μεταξύ του Fedez και της Κιάρα Φεράνι».

«Δεν υπήρξαν λόγια χαλάρωσης ή οποιαδήποτε προσέγγιση» και πως ήταν πολύ δύσκολο «να διατηρηθεί μια γαλήνια συζήτηση σε χαλαρό τόνο».

Διαβάστε ακόμα: Chiara Ferragni: Ξέγνοιαστες στιγμές στην Μύκονο για το μοντέλο – Μόνη με τα παιδάκια της – Η συγκινητική εξομολόγηση για την κόρη της (φωτό)

Τι συμφωνία έκανε το ζευγάρι

Το πρώην ζευγάρι κατάφερε να καταλήξει σε συμφωνία.

Αυτή ορίζει ότι η Κιάρα Φεράνι «θα είναι πλήρως υπεύθυνη για τη διατροφή των παιδιών, απορρίπτοντας σαφώς και κατηγορηματικά κάθε είδους βοήθεια, πάντα σε σχέση με τη διατροφή». 

Ο ράπερ θα καλύπτει τα δίδακτρα του ιδιωτικού σχολείου των παιδιών, καθώς και τα ιατρικά τους έξοδα.

Ωστόσο, έγινε μια ακραία πρόταση από το μοντέλο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Dillinger News, «το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στο γραφείο του δικηγόρου Missaglia. Ο Φεντερίκο ήταν παρών με τη βοηθό του και τον δικηγόρο του, ενώ η Φεράνι συνοδευόταν από τη μητέρα της. Οι σχέσεις μεταξύ του Φεντερίκο και της Κιάρα ήταν εξαιρετικά ψυχρές, τόσο που ο Fedez δεν χαιρέτησε καν την πρώην πεθερά του».

«Μόλις κάθισε, η Κιάρα Φεράνι εξήγησε ότι ήθελε 20.000 ευρώ τον μήνα, αλλά οι δικηγόροι του Φεντερίκο αμφισβήτησαν αμέσως το ποσό, επαναλαμβάνοντας πως έχει ήδη πληρώσει τα ιατρικά έξοδα και τα δίδακτρα των παιδιών τους και πως η Φεράνι είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα, η οποία έχει χτίσει την καριέρα της πάνω στην έννοια της γυναικείας χειραφέτησης».

Το ποσό που ζήτησε η Φεράνι προκάλεσε αμφιβολίες στους δικηγόρους του Fedez. Όταν ρώτησαν «σε ποια βάση είχε καταλήξει η influencer στον ποσοτικό προσδιορισμό αυτού του ποσού, ο δικηγόρος της δυσκολεύτηκε να απαντήσει. Στο σημείο αυτό, πάντα σύμφωνα με τον Κορόνα, οι δικηγόροι του Fedez πρότειναν ένα ποσό μεταξύ 5.000 και 6.000 ευρώ τον μήνα. Η ακριβής συμφωνία -και αν κατέληξαν σε κάποια στο πρώτο τους ραντεβού με τους δικηγόρους τους- παραμένει ακόμα άγνωστη.

Για την ιστορία, η Φεράνι τον Αύγουστο του 2016, ξεκίνησε τη σχέση της με τον ράπερ Fedez.

Στις 6 Μαΐου 2017 αρραβωνιάστηκαν στη Βερόνα ενώ την 1η Σεπτεμβρίου 2018, παντρεύτηκαν στη Σικελία. Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά: τον Λεόνε (γενν. 19 Μαρτίου 2018) και την Βιτόρια (γενν. 23 Μαρτίου 2021).

Χώρισαν για όπως φαίνεται ο ράπερ απάτησε την καλλονή και αποφεύγουν τις δηλώσεις.

Διαβάστε ακόμα: Chiara Ferragni: Tour στην Ελλάδα – Ποζάρει στην Πάρο με θέα το απέραντο γαλάζιο & τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος – Λατρεύει τα νησιά μας (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ