Μια σπουδαία προσφορά αγάπης, ελπίδας & αλληλεγγύης: Η δωρεά του Γρηγόρη και της Κατερίνας Στασινοπούλου μέσω του Lifeline Hellas στα νοσοκομεία «Έλενα Βενιζέλου» και «Αττικόν»

Δωρεά αξίας 60.000 ευρώ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ

Με βαθιά συγκίνηση και περηφάνια, ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas και οι ΑΒΥ Πρίγκιπας Αλέξανδρος και Πριγκίπισσα Αικατερίνη παρέδωσαν σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό για την υποστήριξη των νεογνών, χάρις στη γενναιοδωρία της οικογένειας Γρηγόρη και Κατερίνας Στασινοπούλου.

Η δωρεά, αξίας 60.000 ευρώ, περιλάμβανε ιατρικό εξοπλισμό μηχανήματα ζωτικής σημασίας για τις μονάδες νεογνών των νοσοκομείων «Έλενα Βενιζέλου» και «Αττικόν», αποτελώντας μια ουσιαστική πράξη αγάπης προς τα παιδιά της Ελλάδας.

Η οικογένεια Στασινοπούλου, μαζί με τα παιδιά τους Ευγενία και Νίκο, ήταν εκεί για να γιορτάσουν τη στιγμή που η προσφορά τους θα δώσει την ευκαιρία σε δεκάδες νεογέννητα που χρειάζονται άμεση φροντίδα και εξειδικευμένο εξοπλισμό ώστε να ξεκινήσουν τη ζωή τους με την καλύτερη δυνατή υποστήριξη.

Η προσφορά τους περιλαμβάνει μία θερμοκοιτίδα, ένα νεογνικό αναπνευστήρα, δύο θερμαντικούς υγραντήρες, δύο μίκτες οξυγόνου, επτά συσκευές αναπνευστικής υποστήριξης και ένα μηχάνημα μέτρησης ήχου στη μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών του νοσοκομείου «΄Ελενα Βενιζέλου».

Επίσης, προσέφεραν ένα νεογνικό αναπνευστήρα στη μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών του νοσοκομείου «Αττικόν» εις μνήμην της αγαπημένης τους μητέρας Δήμητρας Κουτσούλη.

«Η στήριξή σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε» δήλωσε συγκινημένη η Πριγκίπισσα Αικατερίνη.

«Ευχαριστούμε την οικογένεια Στασινοπούλου που με τη μεγαλειώδη προσφορά της στηρίζει το έργο μας και βελτιώνει τη ζωή τόσων παιδιών.

Η συνεισφορά σας είναι ένα μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης για ολόκληρη την κοινωνία μας».

Παρόντες ήταν η Πρόεδρος του Lifeline Hellas Νάσια Παπαμανώλη, o Αντιπρόεδρος Δρ. Ιωάννης Πατινιώτης, o προσωπικός φίλος της οικογένειας Στασινοπούλου και Γενικός Γραμματέας Γιάννης Σαχίνης, η Επίτιμη Αντιπρόεδρος Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews, η αδελφή της Πριγκίπισσας Αικατερίνη Μπέττυ Ρουμελιώτη.

Εκ μέρους του Γενικού Νοσοκομείου «΄Ελενα Βενιζέλου», παρόντες ήταν η Διοικήτρια Δήμητρα Παππά, η Αναπληρώτρια Διοικήτρια Φωτεινή Θειακού, ο Δρ. Ηρακλής Σαλβάνος, Παιδίατρος-Νεογνολόγος/Δ/ντης ΕΣΥ και Επιστημονικός Υπεύθυνος Νεογνολογικού Τμήματος» και η Διευθύντρια νοσηλευτικής υπηρεσίας Μαρία Μανουρά.

Εκ μέρους του Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν», παρόντες ήταν η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας Γ' Παιδιατρική Κλινική ΕΚΠΑ Δρ. Βάνα Παπαευαγγέλου και ηΚαθηγήτρια Δρ. Δέσποινα Μπριάνα.

Δείτε ακόμη:Το φιλανθρωπικό gala της πριγκίπισσας Αικατερίνης & του Lifeline Hellas - Δωρεά των 8 θερμοκοιτίδων στο "Αττικόν"

Η προσφορά αυτή ενισχύει το έργο του Lifeline Hellas, που με τη στήριξη των δωρητών και του Διοικητικού Συμβουλίου συνεχίζει αδιάκοπα να βελτιώνει τις συνθήκες υγείας και την ποιότητα ζωής των παιδιών της χώρας μας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ