Η Karen Elson το διάσημο μοντέλο με τα κόκκινα μαλλιά παντρεύτηκε στα 45 της ξανά - Το Valentino νυφικό είναι απλά συγκλονιστικό

«Ποτέ δεν ένιωσα πιο όμορφη ή πιο ο εαυτός μου» λέει η Karen Elson για το νυφικό Valentino που φόρεσε

Η Karen Elson το μοντέλο τραγουδοποιός με τα κόκκινα μαλλιά όπως ήταν γνωστό στο χώρο παντρεύτηκε και έγινε πλέον κυρία Φόστερ.

Το... προξενιό έγινε από φίλους το 2022 περιγράφει η Karen για τη γνωρiμία της με τον Lee

«Μερικοί φίλοι έπαιξαν τον προξενητή και πρότειναν να βγούμε ραντεβού, οπότε αυτό ακριβώς κάναμε», λέει η Karen.

Το φθινόπωρο του 2023, ο Lee Foster εξέπληξε την Karen. «Μόλις είχαμε πάρει τα κλειδιά της όμορφης φάρμας μας και καθώς περπατούσαμε μέσα σε αυτό το υπέροχο ακίνητο, ο Lee με εξέπληξε πέφτοντας στο ένα γόνατο και προτείνοντας. Ήταν πολύ ύπουλος, καθώς δεν το περίμενα καθόλου – ήταν η πιο όμορφη στιγμή». λέει η Karen.

Tο ζευγάρι σχεδίασε δύο μικρές γαμήλιες τελετές - μία στο Νάσβιλ του Τενεσί, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Αύγουστο και μία στη Νέα Υόρκη.

Καθώς τόσο η Karen όσο και ο Lee έχουν συγκεκριμένα γούστα - και ήθελαν να γιορτάσουν το κοινό τους πάθος για τη μουσική - ήταν εξαιρετικά σημαντικό για το ζευγάρι ο γάμος να πραγματοποιηθεί στην οροφή των Electric Lady Studios, τα οποία απέκτησε ο Lee το 2010 - ξεκινώντας έτσι ένα νέο κεφάλαιο για την πρώην παιδική χαρά του Jimi Hendrix και έναν θρυλικό άξονα της μουσικής βιομηχανίας. 

Η Adele, οι Daft Punk, η Lady Gaga και ο A$AP Rocky έχουν όλοι ηχογραφήσει εκεί, ενώ τα τελευταία χρόνια, έχει προσελκύσει έναν νέο μύθο ως το στούντιο επιλογής της Taylor Swift και της Lana Del Rey. «Έχει βάλει την καρδιά και την ψυχή του στο [Electric Lady]», λέει η Karen για τον Lee.

Το συγκλονιστικό Valentino νυφικό

Όσον αφορά τον ίδιο τον γάμο, ωστόσο, η Karen στράφηκε στη φίλη της Brenna McKamey-Kennedy για να την αναλάβει.

Το Valentino νυφικό συγκλονιστικό. Ένα ολόσωμο φόρεμα από κεντημένο λευκό μεταξωτό τούλι, επενδεδυμένο με ένα στρώμα ελαφριάς ζωρζέτας. 

Το ουράνιο μπλε και ελεφαντόδοντο κέντημα περιλαμβάνει χάντρες και θραύσματα, ενώ το μπούστο έχει κάπα από τούλι με μανίκια καμπάνα και η φούστα - η οποία είναι λεία στη μέση - ανοίγει για να αναβοσβήνει στο κάτω μέρος και έχει ένα κέντημα από ανυψωμένα βολάν ενωμένα μεταξύ τους στα πλάγια. 

Τέλος, το φύλλο στη μέση είναι δεμένο σε φιόγκο στο πίσω μέρος και διαθέτει ένα μοτίβο ανθοδέσμης με λουλούδια - πέταλα και μίσχους - σε μετάξι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο και ζωγραφισμένο στο χέρι στις αποχρώσεις του κεντήματος.

«Ο Alessandro δημιούργησε ένα νυφικό πέρα από τα πιο τρελά μου όνειρα. Ποτέ δεν ένιωσα πιο όμορφη ή πιο ο εαυτός μου» έγραφε στην ανάρτησή της η Karen

 

«Η Karen και εγώ γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια», λέει ο Alessandro Michele διευθυντής του οίκου Valentino.

«Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος με τον οποίο είμαι πολύ κοντά και που αγαπώ πολύ. Δεν είναι μόνο μια μεγάλη ερμηνεύτρια της μόδας των δεκαετιών του 1990 και του 2000, αλλά και καλλιτέχνης. Ήταν η τιμώμενη μιας παράστασης με την οποία είμαι πολύ δεμένος – της πρώτης μου συλλογής κρουαζιέρας στη Νέα Υόρκη. Για μένα, είναι ένα είδος αγγέλου και το να έχω φτιάξει το νυφικό της είναι το γούρι μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr