Joaquin Phoenix: "Googlάρισα για αυτό το κορίτσι, δεν το είχα ξανακάνει“ - Τώρα την παντρεύτηκε; Ποια είναι η Rooney Mara

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2016

Ο Joaquin Phoenix και η Rooney Mara είναι από τα λίγα διάσημα ζευγάρια που κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γνωρίστηκαν το 2012 στα γυρίσματα της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας «Her», του Σπάικ Τζόνζι, ενώ η πρώτη τους εμφάνιση ως ζευγάρι έγινε το 2017 στο 70ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών όπου ο Φίνιξ απέσπασε το βραβείο Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας για τον ρόλο του στην ταινία της Λιν Ράμσεϊ (Lynne Ramsay), «You Were Never Really Here».


«Είναι το μόνο κορίτσι που μπήκα στη διαδικασία να ψάξω στο Ίντερνετ», δήλωσε ο Phoenix σε συνέντευξή του στο «Vanity Fair».

«Ήμασταν απλώς φίλοι, φίλοι μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δεν το είχα κάνει ποτέ αυτό. Ποτέ δεν έψαξα ένα κορίτσι στο διαδίκτυο», πρόσθεσε.

Πολλοί θαυμαστές του τον θέλουν να έχει παντρευτεί με την καλή του, ιδιαίτερα μετά την αναφορά του στο πρόσωπο της ως «σύζυγό» του στο podcast «Talk Easy with Sam Fragoso».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι σκέφτηκε τη συγκλονιστική ομιλία του για τα Όσκαρ του 2020, ενώ μιλούσε με τη μαμά του και τη «γυναίκα» του, εννοώντας τη Rooney Mara.

Το who is who της Rooney Mara

Η Ρούνι Μάρα (Patricia Rooney Mara, 17 Απριλίου 1985) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός.

Το ντεμπούτο της στην υποκριτική έγινε το 2005 και από τότε έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες όπως το θρίλερ Εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες (A Nightmare on Elm Street), ριμέικ της ομότιτλης ταινίας τρόμου του 1984 και το The Social Network (2010).

Δείτε τις καλύτερες ταινίες της ηθοποιού εδώ:

To 2011, η Μάρα υποδύθηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Λίζμπεθ Σαλάντερ στην ταινία Το κορίτσι με το τατουάζ (The Girl with the Dragon Tattoo) σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Φίντσερ.

Η ταινία αποτελεί την πρώτη από τις τρεις ταινίες που θα γυρίσει η Sony Pictures, βασισμένη στην τριλογία βιβλίων Millennium του Στιγκ Λάρσον.

Για την ερμηνεία της έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα α' γυναικείου ρόλου.

Έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον αγαπημένο της,  Joaquin Phoenix.

Διαβάστε ακόμη: Έγκυος ξανά η Ρούνεϊ Μάρα: Θα κάνει τον Χοακίν Φίνιξ για δεύτερη φορά πατέρα (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Παγκόσμια πρεμιέρα με μία τουαλέτα που θα αφήσει εποχή - Τι έβαλε η Βανέσα Κίρμπι ως "Ιωσηφίνα" στο πλάι του Χόακιν Φίνιξ - "Ναπολέοντα" (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr