Οι ισχυροί άντρες του ΣΚΑΪ μαζί - Που βρέθηκαν Αλέξης Παπαχελάς & Κων/νος Ζούλας (φωτό)

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του τον δημοσιογράφο

Στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή πραγματοποιήθηκε η προβολή του 1ου επεισοδίου της σειράς "Σκοτεινή πλευρά" του Αλέξη Παπαχελά.

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του τον δημοσιογράφο, μεταξύ των οποίων και ο νέος διευθύνων σύμβουλος του ΣΚΑΪ, Κωνσταντίνος Ζούλας.

Υπενθυμίσουμε ότι ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε κι επίσημα "την ανάληψη της θέσης του Διευθύνοντος Συμβούλου από τον κ. Κωνσταντίνο Ζούλα".

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το κανάλι:

"Ο Όμιλος ΣΚΑΪ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη της θέσης του Διευθύνοντος Συμβούλου από τον κ. Κωνσταντίνο Ζούλα.

Ο Κωνσταντίνος Ζούλας με μακρά πείρα στον χώρο των ΜΜΕ, έχει εργαστεί επί σχεδόν τρεις δεκαετίες ως δημοσιογράφος τόσο στον Τύπο, όσο και σε ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης της χώρας μας, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια υπήρξε πρόεδρος της ΕΡΤ, συμβάλλοντας καθοριστικά με τις καινοτόμες ιδέες του στην αναγέννηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης".

Ο φωτογραφικός απαθανάτισε τους δύο άντρες μαζί.

Λένα Φλυτζάνη: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της παρουσιάστριας - Το total black look της με σικάτο, καλοραμμένο κοστούμι
Κωνσταντίνος Ζούλας-Λένα Φλυτζάνη-Αλέξης Παπαχελάς

 Αλέξης Παπαχελάς-Ντέπυ Γκολεμά

 Γιάννης Σπανολιός-Αλέξης Παπαχελάς

Σταύρος Θεοδωράκης-Αλέξης Παπαχελάς
 

Χρήστος Κούτρας-Μανώλης Κωστίδης

Άλκηστις Μαραγκουδάκη

Στο χώρο βρέθηκαν και άλλοι φίλοι και συνάδελφοι, όπως η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Χρήστος Κούτρας, ο Μανώλης Κωστίδης, η Ντέπυ Γκολεμά, ο Γιάννης Σπανολιός.

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνος Ζούλας: Ο δημοσιογράφος και πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ αναλαμβάνει CEO του Ομίλου ΣΚΑΪ - Η ανακοίνωση του σταθμού

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr