Θρήνος στις κηδείες του Δημήτρη και του Βασίλη που απανθρακώθηκαν στη φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Τραγικές φιγούρες οι γυναίκες και τα παιδιά τους (φωτό & βίντεο)

Οι δύο φίλοι 35 και 40 ετών προσπάθησαν να βοηθήσουν συγχωριανό τους, τους περικύκλωσε η φωτιά και βρήκαν τραγικό θάνατο

Σε κλίμα οδύνης έγιναν το μεσημέρι οι κηδείες των δύο ανδρών του 35χρονου Δημήτρη Σελέκου και του 40χρονου φίλο του Βασίλη Κυριάκου από τα Άνω Πιτσά Ξυλοκάστρου που έχασαν τη ζωή τους στη φωτιά στο Ξυλόκαστρο.

Οι δύο παγιδεύτηκαν μέσα στη φωτιά, δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν και κάηκαν.

Ο 40χρονος ήταν πατέρας τριών παιδιών, ενώ ο 35χρονος είχε δύο παιδιά και η σύζυγός του είναι έγκυος στο τρίτο.

Συγκλονιστική σκηνή όταν η σύζυγος του 40χρονου Βασίλη περίμενε το φέρετρο στην είσοδο του Ιερού Ναόυ Αγίου Ανδρέου Κάτω Πιτσάς παρουσία όλου του χωριού.


 

Εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς συγκεντρώθηκαν και στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στη Λυκοποριά Ξυλοκάστρου για τον 35χρονο Δημήτρη Σελέκο.

kideia-2

kideia-1

Διαβάστε ακόμα: Ραγίζει καρδιές η αδελφή του εθελοντή που κάηκε στο Ξυλόκαστρο: «Δεν βρέθηκε κανείς να τους βοηθήσει» - Ο Δημήτρης και ο Βασίλης αφήνουν 6 παιδιά ορφανά (βίντεο)

kideia-4

Δείτε ακόμα: Συγκλονίζει η αδελφή του άνδρα που απανθρακώθηκε στο Ξυλόκαστρο: «Άφησε πίσω 3 παιδιά και ο φίλος του θα αποκτούσε το τρίτο σε 20 ημέρες» – Προσπάθησαν να σωθούν τρέχοντας (βίντεο)

kideia-3

kideia-5

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr