Συγκινεί η Λήδα Μανθοπούλου: «Τη στιγμή του αγώνα ένιωθα τον πατέρα μου στο πλευρό μου» (βίντεο)

Στα 18 της χρόνια κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 100 μέτρα

Συγκίνησε η Λήδα Μανθοπούλου, κόρη του σπουδαίου ηθοποιού Αίαντα Μανθόπουλου, ο οποίος απεβίωσε στις 17 Οκτωβρίου του 2023.

Η «ασημένια» παραολυμπιονίκης παραχώρησε την πρώτη συνέντευξή της μετά το Παρίσι.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην απώλεια του πατέρα της μιλώντας με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνον.

«Υπάρχουν άπειρες αναμνήσεις. Πολλές φορές τον νιώθω δίπλα μου. Θα ήταν σίγουρα περήφανος. Ηθελε να πάμε μαζί στο Παρίσι και στην Disneyland. Δεν έχω τα κότσια να πάω χωρίς αυτόν… » ανέφερε συγκινημένη.


Να πούμε ότι η νεαρή πρωταθλήτρια, στα 18 της χρόνια κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 100 μέτρα, ενώ ενάμιση χρόνο πριν δεν είχε καν στο μυαλό της ότι θα τρέξει σε παραολυμπιακούς.

«Αν δεν εμφανιζόταν το πρόβλημα υγείας δεν θα πήγαινα στους Παραολυμπιακούς. Πριν 1,5 χρόνο διαγνώστηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας. Δεν θέλω ούτε να το θυμάμαι. Μου είπαν οι γιατροί να αφήσω τον πρωταθλητισμό στην άκρη. Για έξι μήνες ήμουν εκτός. Ηταν περίεργη και άσχημη περίοδος», ανέφερε μιλώντας στο Mega.

Διαβάστε ακόμη: Top Woman, η Λήδα Μανθοπούλου: Ασημένιο μετάλλιο 100 μ. για την κόρη του αείμνηστου Αίαντα Μανθόπουλου – Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με την νεαρή σπρίντερ στους Παραολυμπιακούς

Διαβάστε ακόμη: Συγκίνηση στο τελευταίο "αντίο" στον Αίαντα Μανθόπουλο: Απαρηγόρητα τα παιδιά του - Βαρύ το πένθος για τη σύντροφό του (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr