Με νέο αμόρε η 30χρονη πρώην του Αλ Πατσίνο, Noor Alfallah; Την είδαν να βγαίνει με τον 68χρονο κωμικό, Bill Maher (φωτό)

Έχει τύπο η 30χρονη

Το κορίτσι του Αλ Πατσίνο, Noor Alfallah και ο κωμικός Bill Maher εθεάθησαν να απομακρύνονται από το Chateau Marmont αργά το βράδυ του Σαββάτου στο Λος Άντζελες.

Η Alfallah, 30 ετών, η οποία είναι γνωστή για τη σχέση της με τον 84χρονο ηθοποιό, με τον οποίο έχει τον γιο της Roman, περίπου 16 μηνών, φαινόταν χαλαρή με ένα μαύρο φανελάκι.

Ο παρουσιαστής του talk show, 68 ετών, κάθισε πίσω από το τιμόνι του πολυτελούς αυτοκινήτου του φορώντας ένα γκρι σακάκι και ένα λευκό πουκάμισο με κουμπί.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δυο τους χώρισαν τον Σεπτέμβριο του 2023, μόλις τρεις μήνες από τη γέννηση του παιδιού τους.

Ο Pacino και η Alfallah είχαν αρχίσει να βγαίνουν από τον Απρίλιο του 2022 και καλωσόρισαν τον γιο τους στις 6 Ιουνίου στο νοσοκομείο Cedar's Sinai στο Λος Άντζελες.

Δείτε επίσης: Αλ Πατσίνο: Έγινε μπαμπάς για τέταρτη φορά ... στα 83 του! - Η 29χρονη σύντροφος του γέννησε

Αποκάλυψη σοκ! Ο Αλ Πατσίνο δεν πίστευε ότι το παιδί ήταν δικό του - Ζήτησε τεστ dna



Ο 83χρονος ηθοποιός, είναι ήδη πατέρας τριών παιδιών τα οποία έχει αποκτήσει από δύο προηγούμενες σχέσεις του: τα 22χρονα δίδυμα Olivia Pacino και Anton James Pacino με την Beverly D'Angelo και την Julie Pacino, 33 ετών, με την Jan Tarrant.
 

 

 


Σύμφωνα με την Daily Mail, η Alfallah είπε στο δικαστήριο ότι ήταν πρόθυμη να παραχωρήσει στον σταρ του κινηματογράφου την κοινή νομική κηδεμονία του μικρού τους γιου, γεγονός που θα του έδινε λόγο σε θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τη θρησκεία, την ιατρική περίθαλψη και άλλα.

 

Στη νομική της κατάθεση, η Alfallah εισήγαγε ένα έγγραφο με τίτλο "εθελοντική δήλωση γονεϊκότητας", το οποίο υπέγραψαν τόσο η ίδια όσο και ο Pacino έξι ημέρες αφότου καλωσόρισαν τον γιο τους.

Το έγγραφο, το οποίο υπέγραψε ένας τρίτος μάρτυρας, αναγνώριζε την πατρότητα του Πατσίνο για το παιδί. 


Η Alfallah ζητά στα δικαστικά έγγραφα να πληρώσει ο Pacino τα έξοδα του δικηγόρου της ή οποιαδήποτε άλλα έξοδα που σχετίζονται με την υπόθεση, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Διαβάστε ακόμη: Αλ Πατσίνο: «Διαζύγιο» βόμβα για τον 82χρονο με την 29χρονη μητέρα του 4ου παιδιού του - η επανασύνδεση με την Beverly D Angello

Ποιος είναι ο Bill Maher

Ο Μπιλ Μάχερ (Bill Maher) είναι Αμερικανός κωμικός, τηλεοπτικός παρουσιαστής, πολιτικός σχολιαστής, συγγραφέας και παραγωγός. Είναι γνωστός κυρίως για την πολιτική του σάτιρα και την κριτική του στις θρησκείες, την πολιτική, και την αμερικανική κουλτούρα.

Η καριέρα του ξεκίνησε στη δεκαετία του 1980 ως stand-up κωμικός, αλλά απέκτησε μεγάλη φήμη ως παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών.

Οι σημαντικότερες εκπομπές του:

-"Politically Incorrect" (1993–2002): Αυτή ήταν μια πολιτική εκπομπή με σάτιρα που αρχικά προβαλλόταν στο Comedy Central και αργότερα στο ABC. Η εκπομπή αυτή συνδύαζε συζητήσεις με καλεσμένους, διαφωνίες και χιούμορ πάνω σε θέματα πολιτικής και κουλτούρας.

-"Real Time with Bill Maher" (2003–σήμερα): Μετά τη λήξη του "Politically Incorrect", ο Μάχερ ξεκίνησε το "Real Time" στο HBO. Σε αυτή την εκπομπή, ο Μάχερ και οι καλεσμένοι του συζητούν τρέχοντα γεγονότα, πολιτική και κοινωνικά θέματα, συχνά με κριτική και σάτιρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr