Η girly εμφάνιση της Έλενας Ράπτη πλάι στον σύζυγο της, Γιάννη Μπρατάκο - Με ροζ εφαρμοστό φόρεμα στην ομιλία του στο Ζάππειο (φωτό)

Προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή της χώρας έδωσαν το "παρών"

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών με τον συνδυασμό «Άλμα μπροστά» ανακοίνωσε ο Γιάννης Μπρατάκος, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Θέλουμε ένα επιμελητήριο που προσθέτει αξία στα μέλη του με χρήσιμες και προσιτές υπηρεσίες».

Στο πλαίσιο της υποψηφιότητάς του πραγματοποίησε προεκλογική ομιλία στο Ζάππειο Μέγαρο, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν και οι υποψήφιοι για το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου.

«Θέλουμε να παρέχουμε έμπνευση και καθοδήγηση ώστε οι επιχειρήσεις του τόπου μας να λειτουργούν ως δύναμη για το καλό της κοινωνίας, συμμετέχοντας στην αντιμετώπιση προβλημάτων», δήλωσε ο κ. Μπρατάκος και σημείωσε πως σχεδιάζεται μια νέα γενιά δράσεων που απαντούν στις σημερινές, αλλά και στις αυριανές ανάγκες της επιχείρησης.

Την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση παρακολούθησαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το μισό υπουργικό συμβούλιο και πλήθος κόσμου.

Φυσικά, από το πλευρό του δεν έλειπε η σύζυγος του, Έλενα Ράπτη.

Για την περίσταση η πολιτικός φόρεσε ένα girly ροζ φόρεμα σε midi μήκος κι εφαρμοστή γραμμή.

Ολοκλήρωσε το look της με nude γόβες και διακριτικά κοσμήματα.

Το μακιγιάζ της ήταν ελαφρύ με κύριο πρωταγωνιστή ένα ροζ κραγιόν!

Ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Κυριάκος Πιερρακάκης, η Νίκη Κεραμέως, ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο Μάκης Βορίδης, ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Παύλος Μαρινάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Σταύρος Καλαφάτης, ο Νίκος Παπαθανάσης, ο περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς και πολλοί ακόμη έδωσαν το «παρών» στην ομιλία του.

Διαβάστε ακόμη: Έλενα Ράπτη: Η πρώτη αντίδραση για τον γάμο με τον Γιάννη Μπρατάκο – «Nα ζήσετε», της είπαν, «ευχαριστώ πολύ», είπε & έφυγε… (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Το τρυφερό μήνυμα αγάπης της Έλενας Ράπτη στον Γιάννη Μπρατάκο: "Χρόνια πολλά θησαυρέ μου" (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr