Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Αιγόκερω - Focus στο πρόγραμμα μας χωρίς προβλήματα!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη μέχρι το τέλος της ημέρας, θα βρίσκεται στον Αιγόκερω σε μια θέση που βοηθά να είμαστε κάπως πιο πρακτικοί στην καθημερινότητα μας εστιάζοντας στην επίλυση των προβλημάτων μας. Το εξάγωνο με τον Κρόνο βοηθά να φέρουμε εις πέρας το πρόγραμμα μας χωρίς πολλά προβλήματα. Το απόγευμα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο το πρώτο της τέταρτο, δημιουργώντας ένα πλαίσιο έντασης που αφορά κυρίως τα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

ΚΡΙΟΣ

Κουραστική και απαιτητική η μέρα στο σύνολο της καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια της. Είναι οι υποχρεώσεις απέναντι στη δουλειά, κάποια σχέδια για την εξέλιξη της καριέρας σας, οι υποχρεώσεις της οικογένειας ή θέματα που σχετίζονται με ένα ακίνητο που έχουν προτεραιότητα και δεν σας αφήνουν σε καμία περίπτωση να τη βγάλετε χαλαρά. Προσπαθήστε να μη φορτώσετε ιδιαίτερα το πρόγραμμα σας σήμερα και μη βάζετε πολύ σημαντικές υποχρεώσεις τις βραδινές ώρες. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τη μια σας κάνει πιο αποφασιστικούς κι από την άλλη μπορεί να ξυπνήσει έριδες και ασυμφωνίες. Ευτυχώς από την Παρασκευή οι μέρες δεν θα είναι τόσο πιεστικές και θα μπορείτε να απολαμβάνετε και μερικές ώρες με τα πράγματα που σας ξεκουράζουν και σας ψυχαγωγούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι πιο άνετη για σας μέχρι αργά το βράδυ που η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Αιγόκερω. Έτσι με λιγότερο άγχος και κόπο μπορείτε να ανταποκριθείτε στις όποιες υποχρεώσεις σας, αλλά και να χαρείτε και κάποιες δραστηριότητες που σας ηρεμούν και σας διασκεδάζουν. Σήμερα θα είστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, θα έχετε βοήθειες από τους δικούς σας ανθρώπους κι αν υπάρχει κάποιο νομικό ζήτημα, ένα θέμα σπουδών, κάτι που αφορά σε ένα μελλοντικό σας επαγγελματικό σας σχέδιο που σας απασχολεί ενδεχομένως να σημειώσετε πρόοδο προς την επίλυση του. Αξιοποιήστε τη μέρα στο έπακρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απαιτητική μέχρι το τέλος της η σημερινή μέρα, μολονότι μπορεί να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί με ό,τι καταπιαστείτε. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι πονοκέφαλος, αλλά αν θέλετε να κάνετε κάποια συμφωνία, διακανονισμό ή να τα οργανώσετε καλύτερα η μέρα προσφέρεται. Αν υπάρχουν θέματα οικονομικών που σχετίζονται με την οικογένεια ή κάποιο ακίνητο ή ακόμη σας κυνηγούν από το παρελθόν μπορεί σήμερα να υπάρχει κάποια πρόοδος. Αν είστε γεννημένοι στο μέσον του ζωδίου επηρεάζεστε περισσότερο από το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο που ολοκληρώνεται το βράδυ και ίσως έχετε μεγαλύτερη εσωτερική ένταση. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ψύχραιμοι γίνεται, μην παίρνετε ρίσκα σε οικονομικό επίπεδο και μην επιτρέπετε σε κανένα να σας πιέσει.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr