Vintage: Όταν κατηγόρησαν την Marylin Monroe ότι φοράει φθηνό φουστάνι – Εκείνη εμφανίστηκε με ένα φόρεμα από τσουβάλι – Δείτε σπάνιες φωτογραφίες

Απέδειξε έτσι ότι η γοητεία της μπορούσε να κάνει ακόμα και το πιο ταπεινό ντύσιμο να φαίνεται απλά υπέροχο και φινετσάτο.

Η ιστορία πίσω από την εμβληματική φωτογράφιση με σάκο τον πατάτας της Μέριλιν Μονρόε αποδίδεται σε ένα κακόβουλο σχόλιο. 

Καθώς η δημοτικότητα της Monroe εκτοξεύτηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1950, φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα σε μια εκδήλωση του Χόλιγουντ, με το οποίο φαινόταν καλλονή, όμως κάποιοι δεν ήθελαν να το δεχθούν.

Μια αρθρογράφος είπε ότι φαινόταν «φθηνή» και το φόρεμα της το ίδιο, μειώνοντας έτσι την γοητεία της.

Δείτε τις σπάνιες φωτο:

instagram

Η Μέριλιν Μονρόε δεν το πήρε κατάκαρδα όμως και έκανε μια χιουμοριστική φωτογράφιση, φορώντας ένα φόρεμα σχεδιασμένο σε ύφασμα τσουβαλιού.

Απέδειξε έτσι ότι η γοητεία της μπορούσε να κάνει ακόμα και το πιο ταπεινό ντύσιμο να φαίνεται απλά υπέροχο και φινετσάτο.

Διαβάστε ακόμα: 62 χρόνια από τον τραγικό θάνατο της Marilyn Monroe – H αυτοκτονία της μεγαλύτερης star του Hollywood & oι θεωρίες συνωμοσίας (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Pat Newcomb: Η γραμματέας της θρυλικής Μέριλυν Μονρόε ζει & είναι 94 ετών -Αρνείται όλες τις συνεντεύξεις - Της έδιναν εκατομμύρια για αποκαλύψεις (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr