Ο καθηγητής Joe Dituri έζησε 100 μέρες κάτω από το νερό & επιβράδυνε τα γηρατειά – Έδειχνε 20 χρόνια νεότερος – Δείτε το βίντεο

Έμεινε σε ένα δωμάτιο στον πυθμένα του ωκεανού.

Ένας Αμερικάνος έζησε κάτω από το νερό για πάνω από τρεις μήνες και αυτή η δοκιμασία του άλλαξε την ζωή και τον έκανε να φαίνεται 20 χρόνια νεότερος.

Την 1η Μαρτίου του φετινού έτους ο καθηγητής Joe Dituri έβαλε στόχο να μείνει κάτω από την θάλασσα μέχρι το καλοκαίρι. 

Το πανεπιστήμιο στη Φλόριντα στο οποίο εργάζεται έβγαλε δελτίο Τύπου, όπου έγραφε: «το πείραμα έχει σκοπό στο να αναζητηθούν νέοι τρόποι εξερεύνησης θαλάσσιων περιβαλλόντων

Ο καθηγητής Dituri θέλει να δει αν το θαλάσσιο περιβάλλον θα μπορούσε να αποτρέψει μερικές ανθρώπινες ασθένειες ή τουλάχιστον να επιβραδύνει την γήρανση»

Ο καθηγητής και πρώην αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού έμεινε σε ένα δωμάτιο για 100 μέρες στον πυθμένα του ωκεανού.

Δείτε το βίντεο:

Όταν η αποστολή τελείωσε στα τέλη του Ιουνίου έκανε εξετάσεις και αυτές έδειξαν μείωση κατά 50% σε κάθε φλεγμονώδη δείκτη. 

Ισχυρίστηκε ότι: «Πολλοί τομείς της υγείας μου βελτιώθηκαν, και η όψη μου είναι εμφανώς πολύ πιο νεανική μιας και οι ρυτίδες είχαν «χαθεί» από το πρόσωπο μου».

Μιλώντας πρόσφατα σε δημοσιογράφους στο WKMG News στο Ορλάντο, ο Δρ Dituri δήλωσε: «Είμαι 56 ετών τώρα. Η εξωγενής [βιολογική] ηλικία μου ήταν 44 ετών. Όταν βγήκα από το νερό, η εξωγενής ηλικία μου ήταν 34».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr