Bάνα Μπάρμπα για την υγείας της: «Δίνω τη δική μου μάχη - Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην αφήσω την κόρη μου» (φωτό & βίντεο)

Παρά τις δυσκολίες, δήλωσε αισιόδοξη!

Η Βάνα Μπάρμπα παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή «Πρωινό».

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε για τις θεραπείες τις οποίες λαμβάνει και την υγεία της.

Παρά τις δυσκολίες, δήλωσε αισιόδοξη, αναφέροντας ότι οι ανοσοθεραπείες τη βοηθούν, αλλά εξέφρασε την ανησυχία της για την πιθανότητα να αφήσει μόνη την κόρη της, δεδομένων των απωλειών που έχει βιώσει στην οικογένειά της.

«Δίνω τη δική μου μάχη και τα πράγματα πάνε καλύτερα. Δεν είναι εύκολο. Νομίζω θα περάσω τον πήχη μετά τον Μάιο. Κάνω κάποιες ανοσοθεραπείες, οι οποίες με βοηθάνε, πάω πολύ καλύτερα. Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση που είμαι εγώ» και πρόσθεσε: «Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Εγώ πάω καλά, δόξα τω Θεώ. Πιστεύω ότι μετά τον Μάη θα είμαι ελεύθερη να πω ότι ξεπέρασα το μεγάλο εμπόδιο».

Δείτε το βίντεο:


«Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην αφήσω την κόρη μου. Έχασα και τους γονείς μου, τη μητέρα μου πρόσφατα, έχασα την αδελφή μου. Τι άλλο έχω να χάσω; Το μόνο που είναι στη ζωή μου το πιο σημαντικό, είναι το παιδί μου. Πάντα ο γονιός, η μητέρα, σκέφτεται μη χάσει την επαφή με το παιδί της», είπε κλείνοντας.

Για την ιστορία, η ηθοποιός έχει μια κόρη την Φαιδρά Μπάρμπα Μαρασλή και με τον Αναστάστη Μαρασλή, τον πατέρα της κόρης της δεν έχουν καμία σχέση σήμερα.

Η Βάνα Μπάρμπα με την κόρη της

Η ηθοποιός και ο συγγραφέας διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις ακόμα και όταν εκείνος παντρεύτηκε μια άλλη γυναίκα. Αυτό δεν ενόχλησε την Βάνα Μπάρμπα, αφού όπως έχει πει σε συνεντεύξεις της δεν ήθελε να τον παντρευτεί.

Εκείνο όμως που την ενόχλησε και πολύ περισσότερο την Φαίδρα ήταν το γεγονός πως όταν ο Αναστάσης Μαρασλής έκανε παιδί με την σύζυγό του άρχισε ν' απομακρύνεται από την Φαίδρα. Αυτό συνέβη το 2010 και μέχρι σήμερα δεν έχουν καμία επαφή.

Διαβάστε ακόμα: Βάνα Μπάρμπα: «Να σβήσουμε τη λέξη "καρκίνος" δίπλα από το όνομά μου - Φταίω, δεν πήγαινα στον γιατρό γιατί πόναγα με την απώλεια αδελφής & μάνας

Διαβάστε ακόμα: Δύσκολες ώρες για την Βάνα Μπάρμπα: Πέθανε η μητέρα της μετά την πολυετή «μάχη» που έδινε με την άνοια (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr