O Willem Dafoe προσγειώθηκε στην Ελλάδα! – «Λατρεύω τον χρόνο που περνάω στην χώρα σας & έχω πολλούς φίλους από εδώ» (βίντεο)

«Με τον Γιώργο Λάνθιμο συνεργαστήκαμε το προηγούμενο καλοκαίρι και ήταν υπέροχα», πρόσθεσε.

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε τον υπερταλαντούχο ηθοποιό Γουίλεμ Νταφόε στο αεροδρόμιο, «Ελευθέριος Βενιζέλος» και του ζήτησαν να κάνει κάποιες σύντομες δηλώσεις.

Μίλησε για την Ελλάδα και την συνεργασία του με τον Γιώργο Λάνθιμο.

«Δεν ξέρω αν νιώθω Έλληνας, αλλά λατρεύω τον χρόνο που περνάω στην Ελλάδα και έχω πολλούς Έλληνες φίλους», είπε ο Γουίλιαμ Νταφόε και πρόσθεσε: «Με τον Γιώργο Λάνθιμο συνεργαστήκαμε το προηγούμενο καλοκαίρι και ήταν υπέροχα».

Δείτε το βίντεο:


Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός δηλώνει ανοιχτά πόσο αγαπάει την Ελλάδα αφού σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό GALA είχε πει:

«Έχω ζήσει στην Ιταλία, καθώς είμαι κατά το ένα τέταρτο Ιταλός. Ξέρω τι σημαίνει να είσαι Μεσογειακός. Μεγάλωσα με Έλληνες» 

«Όταν ήμουν παιδί ο καλύτερός μου φίλος ήταν Ελληνοαμερικανός. Ετσι μυήθηκα κατά κάποιον τρόπο στη νοοτροπία, στην ιδιοσυγκρασία και τη φύση σας. Η Ελλάδα όπως και η Ιταλία διαθέτουν ως παρακαταθήκη σπουδαία ιστορία και κουλτούρα. Η σύγχρονη Ελλάδα εξακολουθεί να αποτελεί έμπνευση για την παγκόσμια κοινότητα. Είστε ένα θετικό παράδειγμα στη σύγχρονη ιστορία. Παρόλο που οι κυβερνήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών δεν έχουν φερθεί κατά καιρούς με τον καλύτερο τρόπο στη χώρα σας, είναι ενδιαφέρον να δούμε τη θέση της Ελλάδας και την προσφορά της στη διεθνή κοινότητα».

Διαβάστε ακόμα: Τα λαμπερά Βραβεία Ίρις 2024: O Willem Dafoe κέρδισε το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου - Πλάι του η υπέροχη Καρυοφυλλιά Καραμπέτη – Εκεί ήταν οι Εύα Νάθενα, Βίκυ Καγιά & Δήμητρα Ματσούκα

Διαβάστε ακόμα: 77ο Φεστιβάλ Καννών: Τα 9+1 highlights - Οι ταινίες & οι πρωταγωνιστές σούπερσταρ σκηνοθέτες - Έλαμψαν Λάνθιμος & Κόπολα (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr