Γέμισε haters που πίστεψαν ότι παντρεύτηκε ένα παιδί - Εκείνη όμως ήταν 31 & η Hannah, η παρτενέρ της 29 χρονών - Έμοιαζε με μικρό αγοράκι! (φωτό & βίντεο)

Το γάμος τους πήρε άλλη τροπή...

Μια νύφη μοιράστηκε πώς την έβρισαν ανελέητα στο διαδίκτυο και ψευδώς χαρακτηρίστηκε παιδόφιλη.

Όλα αυτά ξεκίνησαν όταν μοιράστηκε φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της με την νεαρή σύζυγό της.

Η Lauren Evens, 31 ετών, από το Surrey, παντρεύτηκε τη 29χρονη Hannah Kaye στο τοπικό ληξιαρχείο τους τον Σεπτέμβριο.

Η influencer γνωρίστηκε με την καλή της από το Tinder και βγαίναν για πάνω από δυο χρόνια μέχρι να κάνει η Hannah την πρόταση γάμου.

Το ρομαντικό γεγονός πήρε άλλη τροπή.

Δείτε το βίντεο:

Όταν η Lauren ανέβασε φωτογραφίες από τον γάμο τους, την έβγαλαν παιδόφιλη.

Η Lauren είπε: «Μερικοί άνθρωποι είπαν ότι ήταν χαριτωμένο που ο 10χρονος γιος μου με συνόδευσε στον γάμο μου. Άλλοι είπαν ότι ήταν αηδιαστικό που φιλούσα ένα νεαρό αγόρι».

Η Lauren Evens (αριστερά) μοιράστηκε πώς την τρόλαραν ανελέητα στο διαδίκτυο και την χαρακτήρισαν παιδόφιλη αφού μοιράστηκε φωτογραφίες από τον γάμο της με τη Hannah Kaye (δεξιά)

Άλλα άθλια σχόλια που άφησαν οι haters περιλαμβάνουν: «Νόμιζα ότι παντρεύτηκε ένα παιδί», «Γιατί μοιάζει με 13χρονο αγόρι;» και «Είναι αρκετά μεγάλος για να παντρευτεί;».

Η 31χρονη νύφη δήλωσε ότι ξόδεψε χιλιάδες δολάρια για να φανεί νεότερη, συμπεριλαμβανομένων 3.400 λιρών σε ένα νέο χαμόγελο και 2.000 λιρών σε ένα γαστρικό μανίκι στην Τουρκία, ενώ δήλωσε ότι η νεανική εμφάνιση της συζύγου της οφείλεται στην «τύχη».

Σε μια ανησυχητική τροπή των γεγονότων, η Lauren κατηγορήθηκε ψευδώς ότι είναι παιδόφιλη από εκατοντάδες χρήστες του Instagram επειδή «παντρεύτηκε κάποιον τόσο νέο» - παρά το γεγονός ότι η Hannah ήταν 29 ετών

Εξήγησε: «Πλήρωσα χιλιάδες λίρες για να φαίνομαι νεότερη και να αλλάξω το σώμα και την εμφάνισή μου, αλλά η γυναίκα μου είναι πολύ τυχερή που έχει απίστευτα γονίδια.

Είναι μόνο δύο χρόνια νεότερη – δεν συλλαμβάνομαι. Η Hannah είναι ένα σκληρό καρύδι, αλλά τα σχόλια με προσβάλλουν και είναι απίστευτα οδυνηρά»

Η Lauren πιστεύει ότι το ζευγάρι είχε το τελευταίο γέλιο, καθώς πρόσθεσε: «Οι ξένοι στο διαδίκτυο μπορούν να πουν ό, τι τους αρέσει, αλλά ποτέ δεν ήμασταν πιο ευτυχισμένοι»

(Image: Jam Press/@lozgetssleeved)

Είπε: «Η αρνητικότητα των haters όταν ανεβάσαμε τις φωτογραφίες του γάμου μας ήταν το κάτι άλλο. Αλλά ακόμα και πριν από αυτό, οποιαδήποτε φωτογραφία μας μαζί θα προκαλούσε δυσάρεστα σχόλια, επειδή φαίνομαι μεγαλύτερη».

Άφησα τα πικρόχολα σχόλια στο παρελθόν και το ζευγάρι κάνει τώρα θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης, με την ελπίδα ότι σύντομα θα καλωσορίσουν το πρώτο τους παιδί μαζί.

Πρόσφατα πέταξαν στη Κύπρο για να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση ωοληψίας.

Η Lauren πιστεύει ότι: «Οι ξένοι στο διαδίκτυο μπορούν να πουν ό, τι τους αρέσει, αλλά ποτέ δεν ήμασταν πιο ευτυχισμένοι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr