Μαρία Καλάβρια για την υγεία της Γωγούς Μαστροκώστα: «Είναι καλά & θα γίνει ακόμα καλύτερα τώρα που γυρίζει ο Τραϊανός Δέλλας – Σπανίζουν τέτοιοι άνδρες» (βίντεο)

Το ζευγάρι είναι για πάνω από 22 χρόνια μαζί!

Το μοντέλο Μαρία Καλάβρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για την φίλη της την Γωγώ Μαστροκώστα και την κατάσταση της υγείας της.

«Με τη Γωγώ είμαστε πολλά χρόνια φίλες. Κάποια στιγμή είχαμε χαθεί λίγο, λόγω των υποχρεώσεών μας, αλλά ξαναείμαστε μαζί κι είμαι πολύ χαρούμενη», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις συναντήσεις τους, αλλά και την κατάσταση της υγείας της γυμνάστριας. «Τη βλέπω συνέχεια. Αν όχι κάθε μέρα, 1-2 φορές την εβδομάδα σίγουρα. Είναι καλά και θα γίνει ακόμα καλύτερα τώρα που γυρίζει ο Τραϊανός Δέλλας. Δεν μπορεί χωρίς αυτόν. Είναι το στήριγμά της. Είναι από τα σπάνια ζευγάρια», δήλωσε.

Πρόσθεσε επίσης: «Τώρα που γυρίζει πίσω, όλα θα είναι πολύ καλύτερα. Είναι άξιος άνδρας, σπανίζουν στις μέρες μας αυτοί οι άνδρες».

Δείτε το βίντεο: 


Να υπενθυμίσουμε ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής,Τραϊανός Δέλλας παραιτήθηκε από την δουλειά του στον ΟΦΗ όπου ήταν προπονητής για προσωπικούς, οικογενειακούς λόγους.

Για την ιστορία, η Γωγώ Μαστροκώστα παντρεύτηκε με τον ποδοσφαιριστή Τραϊανό Δέλλα και την ίδια μέρα βάφτισαν την κόρη τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Λίγο καιρό μετά την γέννηση της κόρης της, διαγνώστηκε με καρκίνο, τον όποιο ξεπέρασε, αλλά το 2022 ο καρκίνος έκανε υποτροπή.

Τώρα μετά από δυο χρόνια, η Γωγώ Μαστροκώστα είναι καλύτερα.

Διαβάστε ακόμα: Παραίτηση βόμβα του Τραϊανού Δέλλα από τον ΟΦΗ: Λυπάμαι, αλλά φεύγω για σοβαρούς προσωπικούς λόγους (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Βικτώρια Δέλλα: Η 14χρονη κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα & του Τραϊανού είναι πρώτο μπόι!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr