Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο - Απολαύστε άφοβα μία χαλαρή ημέρα!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο το Σάββατο κάνοντας μας λίγο πιο πρακτικούς στην προσέγγισή μας στα πράγματα, αλλά και πιο πρόθυμους να απολαύσουμε με όλες μας τις αισθήσεις μια σχετικά πιο χαλαρή μέρα. Οι πολύ ωραίες όψεις της Σελήνης με τον Άρη, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα ενθαρρύνουν την έκφραση των συναισθημάτων μας αλλά είναι πιο βοηθητικές αν δεν βιαζόμαστε ιδιαίτερα και παίρνουμε τον χρόνο μας σε ό,τι επιθυμούμε να κάνουμε. Γενικότερα η μέρα ευνοεί τους χαλαρούς ρυθμούς, την ξεκούραση, την επαφή με τη φύση και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ευνοεί γενικότερα να δείξουμε στους άλλους αυτά που μας αρέσουν και μας παθιάζουν. Η μόνη αντίξοη όψη είναι η σύνοδος με τον Ουρανό που επηρεάζει Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου και μπορεί να φέρει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα μας. Αργά το βράδυ του Σαββάτου θα περάσει στους πιο ανάλαφρους Διδύμους, δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία και σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής. Το βράδυ της Κυριακής θα σχηματιστεί το τετράγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Κρόνο στους Ιχθύς που μας βαραίνει κάπως τη διάθεση, καθώς αναλογιζόμαστε ίσως τις υποχρεώσεις μας και όλα αυτά που πρέπει να κάνουμε είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά την εβδομάδα που ξεκινά.

ΚΡΙΟΣ

Η ειλικρίνεια θα είναι το όπλο σας το Σάββατο σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν αντιμετωπίσετε στην καθημερινότητα σας. Ακόμη κι αν αυτό που έχετε να πείτε είναι δυσάρεστο για τους άλλους, δε σημαίνει ότι πρέπει να το παρουσιάσετε πασπαλισμένο με χρυσόσκονη για να αρέσει. Ενδεχομένως κάποιος στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ή το σπίτι να σας πιέσει να κάνετε κάτι με τον δικό του τρόπο κι εσείς να έχετε τις αντιρρήσεις σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου. Είναι μια καλή μέρα για να τις εκφράσετε χωρίς να αυτολογοκρίνεστε. Αποφύγετε συζητήσεις παρόλα αυτά περί των οικονομικών αν είναι δυνατόν. Την Κυριακή η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στους Διδύμους ευνοώντας τις επαφές με φίλους και τις εξόδους. Παρόλα αυτά, μη γεμίσετε το πρόγραμμα σας ασφυκτικά δίνοντας σε όλους υποσχέσεις ότι θα τους δείτε. Φανείτε πιο επιλεκτικοί στις δραστηριότητες και τα άτομα που θα δώσετε τον χρόνο και την ενέργεια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο σας το Σάββατο μέχρι πολύ αργά το βράδυ. Η μέρα προσφέρεται για επαφές, συζητήσεις, βόλτες με αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και για να ηρεμήσετε στο τέλος μιας εβδομάδας ιδιαίτερα έντονης από πολλές απόψεις. Το βράδυ του Σαββάτου είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό και σαφώς θα έχετε και καλύτερες προοπτικές για την ερωτική σας ζωή. Οπότε μη χάσετε μια ευκαιρία να βγείτε γιατί μπορεί να γνωρίσετε και κάποιο καινούριο πρόσωπο. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να έχετε μια ξαφνική αλλαγή στο πρόγραμμα σας αλλά θα καταφέρετε να προσαρμοστείτε. Την Κυριακή η Σελήνη στους Διδύμους βοηθά λίγο περισσότερο τη διάθεση σας να είναι πιο ανάλαφρη. Η μέρα προσφέρεται αν θέλετε να δείτε λίγο το ισοζύγιο εσόδων – εξόδων σας και γενικώς να έχετε μια πλήρη εικόνα των οικονομικών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο είναι πιο εσωστρεφής μέρα με τη Σελήνη στον Ταύρο, παρόλα αυτά αρκετά πιο σταθερή εξαιτίας των θετικών όψεων που σχηματίζει η Σελήνη. Τα θέματα της δουλειάς ακόμη κι αν δεν εργάζεστε σήμερα θα απορροφήσουν το ενδιαφέρον σας, ενώ η μέρα προσφέρεται και για να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και την εμφάνιση σας. Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία σας παρόλα αυτά και μην παίρνετε ρίσκο. Προτιμήστε να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας από το να τρέχετε από δω κι από κει. Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας. Η Κυριακή είναι μια ιδιαίτερα συναισθηματική και κάπως ασταθής για την ψυχολογία σας μέρα, με τη Σελήνη στο ζώδιο σας να σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο. Θα σας απασχολήσουν πιο πολύ τα προσωπικά σας ζητήματα και θα είστε απορροφημένοι ίσως από τις σκέψεις και τα διλήμματα που έχετε. Να επιλέξετε με βάση την καρδιά ή το μυαλό;

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr