Λίαμ Πέιν: Συγκινεί η αδερφή του μετά την τραγική απώλεια - "Είναι ο καλύτερος μου φίλος - Με έκανε να λυγίζω από τα γέλια" (φωτό-βίντεο)

Ραγίζει καρδιές το μακροσκελές κείμενο στο Instagram

Λίγα 24ωρα μετά την τραγική απώλεια του Λίαμ Πέιν, μέλους του πρώην συγκροτήματος, One Direction και ακόμη κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Η αδερφή του καλλιτέχνη, Ρουθ Πέιν έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στα social media εξηγώντας με ένα καρουζέλ φωτογραφιών κι ένα μακροσκελές κείμενο το δέσιμο που είχαν μεταξύ τους.

Αναλυτικά στην ανάρτηση της σημειώνει:

 «Ο Λίαμ είναι ο καλύτερός μου φίλος, κανείς δεν μπορούσε ποτέ να με κάνει να γελάσω τόσο όσο αυτός. Οι μιμήσεις του πάντα με έκαναν να λυγίζω από τα γέλια και του άρεσε να βλέπει πόσο πολύ μπορούσε να με κάνει να γελάσω.

paynegfffdg

Μετακόμισε όταν ήταν 17 για να κυνηγήσει τα όνειρά του και αυτό με ανάγκασε τελικά να περάσω τις εξετάσεις οδήγησης κατά τη διάρκεια των ζωντανών εμφανίσεων του X Factor, γιατί δεν άντεχα την ιδέα να μην μπορώ να πάω να τον δω. Συνήθιζα να οδηγώ τακτικά για να πιούμε τσάι μαζί του μετά τη δουλειά, μόνο για να καθίσουμε παρέα. Ένα μήνα, το ξενοδοχείο ήταν ακριβώς δίπλα σε ένα Wagamama, και ορκίζομαι ότι έτρωγε εκεί πρωί, μεσημέρι και βράδυ!

Μου άρεσε να τον παίρνω από τη δουλειά όταν όλα ξεκίνησαν, ειδικά μετά από συναυλίες, και να φεύγουμε γρήγορα από τους χώρους ή τις εμφανίσεις. Ο Λίαμ έβαζε το τηλέφωνό του για να μου δείξει τα νέα τραγούδια για τα άλμπουμ. Ο Λίαμ λάτρευε τους Οne Direction, λάτρευε τους "αδελφούς" του και μιλούσαμε τόσο πολύ γι' αυτό. Έβαζε το ένα τραγούδι μετά το άλλο, που είχαν ηχογραφηθεί αλλά δεν είχαν χρησιμοποιηθεί, και καθόμασταν ακούγοντας μια μικρή συναυλία των Οne Direction.

Ο Λίαμ ήξερε ότι μπορούσε να με καλέσει οποιαδήποτε στιγμή, οποιαδήποτε μέρα, και θα απαντούσα ή θα πήγαινα να τον πάρω αν χρειαζόταν απλά να έρθει σπίτι. Οι κλήσεις μας συχνά κατέληγαν να γελάω με τις ιδέες του και την επόμενη περιπέτειά του, συζητώντας τα σχέδιά του και δουλεύοντας πάνω στα προβλήματά του, αλλά πάντα τελείωναν με «σ’ αγαπώ, μου λείπεις», «σ’ αγαπώ, μου λείπεις κι εσύ».

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώην μουσικός του συγκροτήματος One Direction Λίαμ Πέιν πέθανε από πολλαπλές κακώσεις και εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία, την οποία προκάλεσε μια πτώση, έγινε γνωστό από το γραφείο του εισαγγελέα της Αργεντινής, ο οποίος αποκάλυψε τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής που διενεργήθηκε στον τραγουδιστή.

Σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα, η έκθεση της νεκροψίας νεκροτομής κάνει λόγο για τραύματα που είναι συμβατά με εκείνα τα οποία προκαλεί μια πτώση από ύψος. Τα τραύματα στο κεφάλι επαρκούσαν για να προκαλέσουν θάνατο.


Ο Πέιν, ηλικίας 31 ετών, που έγινε διάσημος από τη συμμετοχή του στο συγκρότημα One Direction, βρέθηκε νεκρός, αφότου έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου, όπου βρισκόταν το δωμάτιό του σε ένα ξενοδοχείο στο Μπουένος Άιρες στις 16/10.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, μια σειρά ουσιών κατασχέθηκαν από το δωμάτιο του μουσικού, οι οποίες υποδηλώνουν μια προηγούμενη κατάσταση κατανάλωσης αλκοόλ και ναρκωτικών.

Το γραφείο του εισαγγελέα επισημαίνει επίσης ότι ο Πέιν θα μπορούσε να είχε πέσει ενώ βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ή να είχε χάσει τελείως τις αισθήσεις του.

Διαβάστε ακόμη: Liam Payne: Ο 31χρονος πρώην star των One Direction βρέθηκε νεκρός - Έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην Αργεντινή (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Liam Payne: «Έχουμε έναν πελάτη υπό την επήρεια ναρκωτικών - Το δωμάτιο έχει μπαλκόνι, φοβόμαστε μήπως κάνει κάτι» - Το φρικιαστικό τηλεφώνημα λίγο πριν τον θάνατό του (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Οι One Direction αποχαιρετούν με λόγια που συγκινούν τον αγαπημένο τους, Liam Payne: «Νιώθουμε παραπάνω από τυχεροί που σε γνωρίσαμε – Καλό Ταξίδι» (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Liam Payne: Ένα μήνα πριν τον φρικτό θάνατό του ήταν στην Ελλάδα – Οι διακοπές με την καλλονή σύντροφό του στην Καλαμάτα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr