«Φώναζα, έκλαιγα και τσίριζα»: Σοκάρει η περιγραφή 13χρονης που καταγγέλλει βιασμό στη Λέσβο - «Δεν είναι βιασμοί» λέει η μητέρα, κύκλωμα μαστροπείας ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. (βίντεο)

Η 13χρονη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον καταγγελλόμενο βιασμό της 13χρονης στη Λέσβο από τουλάχιστον δύο άντρες, με τη μητέρα της ανήλικης να μην την πιστεύει, τη στιγμή που ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει να βρει αν υπήρχε κύκλωμα μαστροπείας.

Η μητέρα μιλώντας στην εκπομπή «Live News» υποστήριξε ότι «δεν είναι βιασμοί αυτά. Η μικρή μας έχει παραδεχτεί ότι έχει πάει με τη θέλησή της. Απ’ ό,τι μας έχει πει εμάς, στους γονείς της, έχει πει 3-4 αγόρια. Πιστεύω ότι δεν είναι βιασμοί. Με τίποτα, Μου είπε η μικρή ότι δεν την πήρε κανένας με το ζόρι».

Στη συνέχεια, είπε για έναν 64χρονο που φέρεται να προσέγγισε την κόρη της: «Ήρθε μία μέρα και μου λέει “μαμά, αυτός με παρενοχλεί” και μου δίνει μια τσάντα με κάτι εσώρουχα κι εκεί τρελάθηκα. Τα έχασα. Τα είχε αγοράσει εκείνος και τα είχε δώσει στη μικρή. Ο 64χρονος την πίεζε. Δηλαδή, την είχε βρει μερικές φορές και την πίεζε. Ήρθε μόνη της και μου το είπε. Και η μικρή τού μιλούσε άσχημα και του έλεγε “θα τα πω όλα στον πατέρα μου” και εκείνος έλεγε “μην πεις τίποτα”».

Αντιθέτως, ο πατέρας της μικρής πίστεψε όσα ανέφερε το παιδί του και δήλωσε ότι «τραβάμε ένα Γολγοθά και έχουμε και έναν πόλεμο. Δεχόμαστε απειλές για να αποσύρω τις μηνύσεις. Είμαστε δύσκολα και ειδικά το κορίτσι. Η αλήθεια θα βγει στο φως. Η μικρή ντρεπόταν και ήταν σε άθλια κατάσταση. Το παιδί περνάει δύσκολα. Ξέρω πως άνθρωποι γνωρίζουν πράγματα στο χωριό. Να πουν όσα γνωρίζουν, έστω ανώνυμα, για να σωθούν και άλλα κορίτσια».

Διαβάστε ακόμα: Λέσβος: «Θέλει να φύγει από το νησί» - Συνεχίζονται οι έρευνες μετά από καταγγελία 13χρονης για βιασμό

«Μας έχουν κάνει πληθώρα με καταγγελίες πως εγώ κακομεταχειρίζομαι την οικογένειά μου. Από το χωριό μπορούν να πουν ποιος είμαι. Βρήκε τη δύναμη η μικρή και είμαστε τυχεροί που το παιδί μας είναι εδώ. Να μιλάνε οι άνθρωποι» πρόσθεσε στη συνέχεια.


 

Σοκάρει η περιγραφή της 13χρονης

«Με έπεισαν να πάω βόλτα και στη συνέχεια με βίασαν. Του είπα ότι δεν θέλω να κάνω κάτι μαζί του. Φώναζα, έκλαιγα και τσίριζα κι έλεγα στον οδηγό να σταματήσει. Πήγα στο σπίτι της μητέρας τα ρούχα και το εσώρουχό μου είχε αίματα από αυτά που έγιναν. Ήθελα να τα πως σε κάποιον αλλά ντρεπόμουν» λέει η 13χρονη στην κατάθεσή της

«Βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση»

Το δελτίο ειδήσεων του Mega ανέφερε ότι η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά αν υπήρχε κύκλωμα μαστροπείας που πιθανώς εκμεταλλευόταν τη 13χρονη.

Ο δικηγόρος της οικογένειάς της, Δημοσθένης Χατζηγιάννης, μιλώντας για την υπόθεση είπε: «Το κορίτσι βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση. Όλα έγιναν μετά από μία απόπειρα αυτοκτονίας και ευτυχώς ζει. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Υπάρχει ένας κανιβαλισμός αυτή τη στιγμή στα social media και στον Τύπο. Ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του. Είναι μια κανονική οικογένεια. Η κοπέλα είχε πει πως είχε σχέσεις με κάποια ενήλικα παιδιά και έγινε μία συνεύρεση με τρόπο που δεν ήταν ο σωστός. Σαφέστατα το κορίτσι ήθελε να βγάλει από μέσα της αυτό που της συνέβη, τον βιασμό. Λίγες μέρες μετά την απόπειρα αυτοκτονίας έκανε συμπληρωματική κατάθεση για τα όσα συνέβησαν. Για τον 64χρονο είπε πως μέσα στο καλοκαίρι τής έκανε ανήθικες προτάσεις. Εκείνη τον απέρριπτε και δεν ξαναπήγε στο μαγαζί».


 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr