57χρονος άντρας απήγαγε κοριτσάκι 9 ετών έξω από το Χάροντς - Την νάρκωσε & τη βίασε στο διαμέρισμα του

Σοκάρουν οι περιγραφές

Ένας άνδρας απήγαγε ένα εννιάχρονο κορίτσι έξω από το Χάροντς, και στη συνέχεια το οδήγησε στο διαμέρισμά του, το νάρκωσε και να του επιτέθηκε σεξουαλικά, σύμφωνα με δικαστήριο.

Ο Robert Prussak, 57 ετών, πλησίασε το κορίτσι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στο Λονδίνο από τη Γαλλία στις 22 Απριλίου του περασμένου έτους, σύμφωνα με το Isleworth Crown Court.

Ο Προυσάκ, χωρίς προκαθορισμένη διεύθυνση, εμφανίστηκε στο δικαστήριο τη Δευτέρα φορώντας γαλάζιο μπλουζάκι και γυαλιά και αρνούμενος όλες τις κατηγορίες εναντίον του.

Η Nneka Akudolu KC, που ασκεί δίωξη, είπε ότι το κορίτσι χάθηκε όταν επισκέφθηκε το πολυκατάστημα με την οικογένειά της.

Είπε ότι ο Prussak πλησίασε το κορίτσι έξω από το Harrods και τη ρώτησε αν χρειαζόταν βοήθεια.

Η κ. Akudolu είπε στην κριτική επιτροπή ότι αυτό που συνέβη τότε ήταν «ο χειρότερος εφιάλτης κάθε γονιού».

«Αυτός ο κατηγορούμενος εκμεταλλεύτηκε μια κατάσταση όπου ένα εννιάχρονο κορίτσι είχε χωριστεί από την οικογένειά του», είπε.

Χάροντς Λονδίνο

«Την ξεγέλασε πριν την οδηγήσει μακριά από το τελευταίο μέρος που την είχαν δει και πίσω στο διαμέρισμά του».

Η κυρία Akudolu είπε ότι το κορίτσι είπε στην αστυνομία ότι ο Prussak της είχε κάνει πολλές ερωτήσεις, συμπεριλαμβανομένου του αν είχε τον αριθμό των γονιών της.

Στη συνέχεια, την πήγε πίσω στο διαμέρισμά του, όπου της πρόσφερε κάτι να πιει, είπε.

«Αφού έφτασε εκεί, παρακολούθησε τηλεόραση και της έδωσε ένα ποτό το οποίο περιέγραψε ως «πικρό», δεν της άρεσε», είπε η κυρία Akudolu.

"Της πρόσφερε άλλο ένα ποτό το οποίο αρνήθηκε, αλλά της είπε ότι έπρεπε να πιει".

«(Το κορίτσι) είπε ότι μετά την πήγε σε ένα πάρκο και σε μια γωνιά του, όπου εκεί έβαλε το χέρι του μέσα από την μπλούζα ακουμπώντας το στήθος την κοιλιά της».

Η κυρία Akudolu είπε ότι του είπε να σταματήσει καθώς της φαινόταν «περίεργο».

Είπε ότι στη συνέχεια τράβηξε το παντελόνι της και τη φίλησε πρώτα στα μάγουλα και μετά στα χείλη», είπε.

Η κυρία Akudolu είπε ότι το κορίτσι, που είχε αρχίσει να αισθάνεται άρρωστο, ζήτησε από τον Prussak να τη μεταφέρει στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, κάτι που συμφώνησε.

Το δικαστήριο άκουσε ότι όσο το κορίτσι ήταν με τον Προυσάκ, η οικογένειά της την αναζητούσε στο Χάροντς.

Έδωσαν μια περιγραφή της κόρης τους στο προσωπικό, το οποίο στη συνέχεια αναζήτησε το δίκτυο CCTV για να την βρει.

Ένας αστυνομικός έφτασε και έδειξε στην οικογένεια μια εικόνα του άνδρα που φαινόταν να απομακρύνεται με την κόρη τους.

Η κυρία Akudolu είπε ότι η οικογένεια είπε στην αστυνομία ότι όταν πλησίασαν το Harrods, ήταν «τόσο γοητευμένοι» από το πόσο μεγάλο ήταν το κτίριο που «στιγμιαία» δεν έδιναν σημασία στα παιδιά.

«Μόλις ξανακοίταξαν γύρω τους, (το κορίτσι) δεν ήταν μαζί τους», είπε.

Όλη η οικογένεια ήταν «εξαιρετικά στενοχωρημένη», είπε η κυρία Akudolu στην κριτική επιτροπή.

Ξεκίνησε ένα κυνήγι για το κορίτσι, με αστυνομικούς να πραγματοποιούν έρευνες σε κοντινά καταστήματα και εστιατόρια, και η εικόνα της κυκλοφόρησε γύρω από μουσεία και οδηγούς ταξί.

Το δικαστήριο άκουσε ότι ενώ η έρευνα βρισκόταν σε εξέλιξη, ο Προυσάκ και η κοπέλα εντοπίστηκαν να περνούν μπροστά από την ισραηλινή πρεσβεία από έναν αξιωματικό της Μητροπολιτικής Αστυνομίας που είχε ενημερωθεί ότι είχε εξαφανιστεί.

Ο αστυνομικός πλησίασε τον Προυσάκ, ο οποίος είπε ότι είχε περάσει τις τελευταίες τρεις ώρες ψάχνοντας για αστυνομία, ενημερώθηκε η κριτική επιτροπή.

Ο Προυσάκ συνελήφθη ως ύποπτος για απαγωγή.

Ένας από τους άλλους αστυνομικούς πήρε συνέντευξη από το κορίτσι, το οποίο παραπονέθηκε ότι ένιωθε άρρωστο πριν κάνει εμετό.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου επανενώθηκε με την οικογένειά της και της λήφθηκε δείγμα ούρων.

Το δείγμα περιείχε διφαινυδραμίνη, το δραστικό συστατικό του Benadryl, ένα αντιισταμινικό που συνήθως προκαλεί υπνηλία, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Το κοριτσάκι είπε ότι «αισθανόταν σαν να πάει για ύπνο» αφού του έδωσε ένα ποτό με «περίεργη» γεύση από έναν άντρα που την πήγε πίσω στο σπίτι του αφού χώρισε από τους γονείς της.

«Ένιωσα να κλείσω τα μάτια μου και ένιωθα να κοιμηθώ», είπε.

Ο Προυσάκ αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε παιδί κάτω των 13 ετών.

Αρνείται επίσης την κατηγορία απαγωγής, την κατηγορία για διάπραξη αδικήματος απαγωγής με πρόθεση διάπραξης σεξουαλικού αδικήματος και την κατηγορία χορήγησης ουσίας με πρόθεση.

Η δίκη συνεχίζεται.

Διαβάστε ακόμη: «Ήταν τέρας ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ» - Πρώτη φορά βλέπω στην πολύχρονη καριέρα μου ως δικηγόρος τέτοιο συνδυασμό ειδεχθών μεθόδων Επστάιν & άλλων σεξουαλικών καθαρμάτων (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Θύμα εργαζόμενη του Μοχάμεντ αλ Φαγιέντ on camera: Περιγράφει την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από το αφεντικό της – Βάζει τα κλάματα & δεν αντέχει

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr