Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Καρκίνο - Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις & το πρόγραμμα σας!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Η Τρίτη έρχεται με δυο κύριες όψεις που ευτυχώς εξισορροπούν η μία την άλλη. Αναφέρομαι στο τρίγωνο του Ερμή από τον Σκορπιό με τον Κρόνο στους Ιχθύς τις πρωινές ώρες και το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που είναι λίγο πιο «βαρύ», καθώς παραπέμπει σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας τις απογευματινές ώρες.

Με το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο μπορούμε πιο εύκολα να βάλουμε σε τάξη τις σκέψεις και το πρόγραμμα μας. Αν έχετε θέματα σε μια επαγγελματική σχέση που θέλετε να τα συζητήσετε και να τα ξεδιαλύνετε, εκμεταλλευτείτε τις πρωινές ώρες. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα επηρεάζει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τέλους του τρίτου δεκαημέρου. Το καλύτερο αντίδοτο για μια τέτοια όψη είναι να συγκεντρωθούμε σε κάτι σημαντικό που έχουμε να κάνουμε και να μην αφήνουμε το μυαλό μας να τρέχει σε αρνητικά και απαισιόδοξα σενάρια. H Σελήνη από τα ξημερώματα και σε όλη τη διάρκεια της μέρας θα βρίσκεται στον Καρκίνο.

ΚΡΙΟΣ

Μικτές οι επιρροές της Τρίτης με τη Σελήνη στον Καρκίνο και δυο σημαντικές όψεις να επηρεάζουν όλους μας. Απαιτητική η μέρα, μολονότι μπορείτε να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί με ό,τι καταπιαστείτε. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι πονοκέφαλος, αλλά αν θέλετε να κάνετε κάποια συμφωνία, διακανονισμό ή να τα οργανώσετε καλύτερα η σημερινή μέρα προσφέρεται μέχρι νωρίς το μεσημέρι. Από την άλλη, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να σας ζορίσει σε θέματα που αφορούν τη δουλειά, καθώς θα ψάχνετε να βρείτε τι πρέπει να κάνετε για να γίνει πιο αποδοτική η εργασία σας ή να πουλάνε περισσότερο τα προϊόντα της δουλειάς σας. Αυτό που δεν πρέπει να επιτρέψετε με τίποτε είναι να σας πάρει από κάτω και να αρχίσετε να σκέφτεστε αρνητικά αν κάτι δεν πηγαίνει όπως το θέλετε τώρα στη δουλειά σας. Σαφώς οι αγωνίες είναι μεγάλες, οι απαιτήσεις των ανωτέρων ή όσων έχουν λόγο για τη δουλειά σας ακόμη μεγαλύτερες και πιεστικές κάποιες φορές, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, αλλά σε αυτή τη φάση το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε είναι να επιβαρύνετε ακόμη περισσότερο την ψυχολογία σας με αρνητικές σκέψεις. Συγκεντρωθείτε στην ίδια τη δουλειά, κοιτάξτε να είστε παραγωγικοί και όλα τα άλλα θα έρθουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη από τον Καρκίνο είναι πιο θετική ιδιαίτερα για θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων, ενώ τις πρωινές ώρες το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να δείχνει μια θετική επαγγελματική πρόταση ή μια καλή εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό ή οικονομικό ζήτημα. Βέβαια η πρόταση αυτή μπορεί να έρχεται με αρκετές υποχρεώσεις κι ευθύνες και να είστε αρκετά σκεπτικοί αν πρέπει να πείτε το ναι. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα το απόγευμα επηρεάζει όσους έχουν Ήλιο ή ωροσκόπο στο τρίτο δεκαήμερο του Ταύρου και μπορεί να σας δυσκολέψει κάπως σε μια επαγγελματική σχέση, καθώς είτε μπορεί να δέχεστε έντονη κριτική είτε μπορεί να υπάρχει ένα πιο ψυχρό κλίμα κι αυτό να σας αποθαρρύνει. Ευτυχώς είναι περαστικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Τρίτη είναι μια σύνθετη μέρα, καθώς από τη μια φιλοξενεί το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο το οποίο βοηθά να είστε πολύ συγκεντρωμένοι σε ό,τι θέλετε να κάνετε κι από την άλλη το αρκετά βαρύ τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα το απόγευμα. Αξιοποιήστε τις πρωινές ώρες, γιατί θα καταφέρετε να βγάλετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς, να είστε πιο πειστικοί σε αυτά που θέλετε να περάσετε και πιο αφοσιωμένοι στις υποχρεώσεις σας. Από την άλλη, το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα αν έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο στο τρίτο δεκαήμερο των Διδύμων ίσως σας ωθήσει σε μια σοβαρή συζήτηση για θέματα οικονομικά. Αν βλέπετε ότι υπάρχει αρκετή ένταση και ότι δεν πρόκειται να βγάλετε άκρη, καλύτερα να αποφύγετε μια τέτοια κουβέντα και επανέρχεστε αργότερα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr