Angelina Jolie: Είναι αυτό το νέο της αμόρε; - Η ηθοποιός με τον ράπερ Ακάλα πέρασαν μαζί δύο νύχτες σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο (φωτό & βίντεο)

Το ζευγάρι είναι τουλάχιστον 6 μήνες μαζί.

Το φημολογούμενο ειδύλλιο της Αντζελίνα Τζολί με τον Βρετανό ράπερ Ακάλα φέρεται να συνεχίζεται.

Πολλές είναι οι φήμες τώρα τελευταία για το νέο ειδύλλιο της Αντζελίνας Τζολί.

Σύμφωνα με τo Page Six, η 49χρονη ηθοποιός είναι πολύ κοντά με τον Βρετανό ράπερ Ακάλα.

Οι φήμες φούντωσαν, όταν την περασμένη εβδομάδα έμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο.

«Το ζευγάρι πέρασε το βράδυ της Τετάρτης και της Πέμπτης μαζί μέσα στο ξενοδοχείο και δεν έφυγε», μοιράστηκε η πηγή, εξηγώντας ότι ο Ακάλα έφτασε στο ξενοδοχείο δύο ώρες μετά την άφιξη της ηθοποιού.

«Ο Ακάλα βγήκε κρυφά από το ξενοδοχείο με ένα από τα αυτοκίνητα της Αντζελίνας την Παρασκευή, λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της νέας της ταινίας», πρόσθεσε η πηγή, αναφερόμενη στο βιογραφικό έργο για τη Μαρία Κάλλας, «Maria», το οποίο προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

«Χρησιμοποιούν ξεχωριστά αυτοκίνητα και μυστικές εισόδους για να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή, αλλά είναι πραγματική σχέση», σημείωσε.

Να σημειωθεί ότι ο ράπερ Ακάλα πήγε επίσης μαζί της στην πρεμιέρα της ταινίας «Maria» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης.

Αν όλα αυτά ισχύουν θα είναι η πρώτη επιβεβαιωμένη σχέση της Τζολί μετά το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ, από τον οποίο χώρισε το 2016 και με τον οποίο έχουν έξι παιδιά.

Διαβάστε ακόμα: Η Αντζελίνα Τζολί με το πιο σικ three piece suit - Δείτε το ανδρόγυνο σύνολο Dolce&Gabbana (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Angelina Jolie – Brad Pitt: Τέλος η διχόνοια! – Η star απέσυρε την μήνυση για το περιστατικό στο αεροπλάνο με τον γιο της Pax (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr