Ζέτα Δούκα: «Η ζωή στα 50 είναι τέλεια - Απενοχοποιώ πολλά πράγματα – Αισθάνομαι υγιής & όμορφη» (φωτό & βίντεο)

«Δεν με απασχολεί πια η σκληρή κριτική που έκανα στον εαυτό μου, ούτε η γνώμη των άλλων», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η αγαπημένη και ταλαντούχα ηθοποιός, Ζέτα Δούκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και έδωσε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων μίλησε για το πέρασμα του χρόνου και την κόρη της.

Η Ζέτα Δούκα απενοχοποιεί τα 50!

Αρχικά για την ηλικία της είπε: «Η ζωή στα 50 είναι τέλεια. Είναι η φάση που απενοχοποιώ πολλά πράγματα. Έχω δει να αποδίδουν καρπούς κάποιες σκέψεις και προετοιμασίες ψυχικές που είχα. Αισθάνομαι υγιής και όμορφη και πως δεν έχω να λογοδοτήσω σε κανέναν. Με απασχολούν οι ανθρώπινες σχέσεις αλλά αν κάποιος δεν με θέλει ή δεν συμφωνεί, δεν με απασχολεί. Δεν με απασχολεί πια η σκληρή κριτική που έκανα στον εαυτό μου».

Επίσης, σχολίασε: «Όταν κλείνει ένας κύκλος με έναν σημαντικό άνθρωπο στη ζωή μου, δεν μου το χρεώνω ως αποτυχία. Δεν μετανιώνω τελικά. Είναι χάσιμο χρόνου. Απλώς πρέπει να έχεις την γενναιότητα να πεις ''έκανα λάθος''. Ο πόνος και η ματαίωση είναι κάτι που πρέπει να μπαίνεις μέσα, δεν πρέπει να το φοβόμαστε».

Δείτε το βίντεο: 


Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα πράγματα πρέπει να αφήνονται σε μία ροή. Είναι σίγουρο πως εάν είναι να σου συμβεί κάτι καλό, θα σου συμβεί. Αναλόγως με το πώς έχει προετοιμαστεί, το εκπέμπεις. Δεν υπάρχει κάτι που να το ζητάς πραγματικά και να μην έρθει. Δεν πρέπει να πιέζουμε τα πράγματα. Δεν είναι ανάγκη να είμαστε συνέχεια σε έναν πανικό».

Μιλώντας για την κόρη της, ανέφερε: «Αυτό που της δίνουμε είναι οι βασικές αξίες. Να είναι ένα χρήσιμο και καλό άτομο για την κοινωνία και για τον εαυτό της. Η Ζέτα των 25 έχει κοινά με την Ζέτα των 50 αλλά η Ζέτα των 50 είναι η καλύτερη version. Πιστεύω πως η Ζέτα των 25 θα ήταν περήφανη για την Ζέτα των 50».

Για την ιστορία, η ηθοποιός από το 2013 μέχρι το 2023 ήταν σε σχέση με τον γυμναστή Μιχάλη Χατζαντωνά και απέκτησε μαζί του μια κόρη, την Θάλεια (γενν. 2 Απριλίου 2016).

Διαβάστε ακόμα: Η Ζέτα Δούκα υμνεί την Νίνα Λοτσάρη: «Η φίλη μου με τα πολλά ταλέντα…φτιάχνει και ρούχα!» - Η ηθοποιός δεν ξέρει ποιο να πρωτοδιαλέξει (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: «Η Ετυμηγορία»: Έρχεται η πρεμιέρα για το δικαστικό θρίλερ του Barry Reed με πρωταγωνιστή τον Γρηγόρη Βαλτινό - Στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr