Στέλιος Παρλιάρος: Μωσαϊκό με σοκολάτα γάλακτος & κουραμπιέ - Ιδανικό για γιορτές, τραπέζια και στιγμές που θέλετε να προσφέρετε κάτι ξεχωριστό!

Πρέπει να το δοκιμάσετε!

ΥΛΙΚΑ

Για το μωσαϊκό

  • 450 γρ. σοκολάτα γάλακτος τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια
  • 300 γρ. Arla Κρέμα Γάλακτος πλήρης
  • 350 γρ. έτοιμοι κουραμπιέδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για το μωσαϊκό

  • Σε μια μικρή κατσαρόλα τοποθετούμε την κρέμα γάλακτος. Πριν πάρει βράση την αδειάζουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε την τεμαχισμένη σοκολάτα. 
  • Αφήνουμε 2-3 λεπτά και ομογενοποιούμε με μπλέντερ χειρός. 
  • Αδειάζουμε σε ένα μπολ. 
  • Αφήνουμε να πέσει λίγο η θερμοκρασία και ρίχνουμε σπασμένους τους κουραμπιέδες. 
  • Χρησιμοποιούμε, κατά προτίμηση, μια φόρμα κορμού 23×8 εκ. και ύψος 7 εκ. ή μια φόρμα για κέικ. 
  • Τοποθετούμε μεμβράνη ή αντικολλητικό χαρτί στις ίδιες διαστάσεις και αδειάζουμε το μείγμα.

Διαβάστε ακόμα: O Άκης Πετρετζίκης μας φτιάχνει υπέροχα Χριστουγεννιάτικα cupcakes - Αφράτα & πεντανόστιμα!

Διαβάστε ακόμα: Στέλιος Παρλιάρος μας φτιάχνει φοντάν κάστανο! – Ένα γιορτινό, εντυπωσιακό & ονειρεμένο γλυκό

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr