Στέλιος Παρλιάρος: Μωσαϊκό με σοκολάτα γάλακτος & κουραμπιέ - Ιδανικό για γιορτές, τραπέζια και στιγμές που θέλετε να προσφέρετε κάτι ξεχωριστό!
Πρέπει να το δοκιμάσετε!
20 Δεκεμβρίου 2024 - 6:17 μμ
ΥΛΙΚΑ
Για το μωσαϊκό
- 450 γρ. σοκολάτα γάλακτος τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια
- 300 γρ. Arla Κρέμα Γάλακτος πλήρης
- 350 γρ. έτοιμοι κουραμπιέδες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το μωσαϊκό
- Σε μια μικρή κατσαρόλα τοποθετούμε την κρέμα γάλακτος. Πριν πάρει βράση την αδειάζουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε την τεμαχισμένη σοκολάτα.
- Αφήνουμε 2-3 λεπτά και ομογενοποιούμε με μπλέντερ χειρός.
- Αδειάζουμε σε ένα μπολ.
- Αφήνουμε να πέσει λίγο η θερμοκρασία και ρίχνουμε σπασμένους τους κουραμπιέδες.
- Χρησιμοποιούμε, κατά προτίμηση, μια φόρμα κορμού 23×8 εκ. και ύψος 7 εκ. ή μια φόρμα για κέικ.
- Τοποθετούμε μεμβράνη ή αντικολλητικό χαρτί στις ίδιες διαστάσεις και αδειάζουμε το μείγμα.
Διαβάστε ακόμα: O Άκης Πετρετζίκης μας φτιάχνει υπέροχα Χριστουγεννιάτικα cupcakes - Αφράτα & πεντανόστιμα!
Διαβάστε ακόμα: Στέλιος Παρλιάρος μας φτιάχνει φοντάν κάστανο! – Ένα γιορτινό, εντυπωσιακό & ονειρεμένο γλυκό
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr
Δημοφιλεστερα αρθρα
17 Δεκεμβρίου 2024
19 Δεκεμβρίου 2024