Tο νέο hot ζευγάρι του Χόλιγουντ δεν έχει μάτια και χείλη παρά μόνο ο ένας 26χρονος Zac Efon για την άλλη & φρεσκοχωρισμένη 35χρονη Μichelle Rodriguez από την Κάρα Ντελεβίν - Μπερδευτήκατε; (φωτό)

Μετά τη σύντομη ερωτική της σχέση με την 21χρονη Βρετανίδα μοντέλα Κάρα Ντελεβίν, η 35χρονη Τεξανή ηθοποιός Μισέλ Ροντρίγκεζ αποφάσισε να ξαναγυρίσει στους άντρες.



Μετά τη σύντομη ερωτική της σχέση με την 21χρονη Βρετανίδα μοντέλα Κάρα Ντελεβίν, η 35χρονη Τεξανή ηθοποιός Μισέλ Ροντρίγκεζ αποφάσισε να ξαναγυρίσει στους άντρες, αναφέρει η dailymail.co.uk





Ήδη ζει το νέο της έρωτα στην αγκαλιά του 26χρονου Καλιφορνέζου ηθοποιού και τραγουδιστή Ζακ Εφρόν. Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι συνέλαβε το ζευγάρι του Χόλιγουντ σε ερωτικές περιπτύξεις κατά την διάρκεια των διακοπών τους στη Σαρδηνία.



Η Ροντρίγκεζ έχει δηλώσει στο παρελθόν, σε συνέντευξή της, ότι είναι bisexual και ότι έχει σχέσεις με γυναίκες και άντρες. Η σχέση της πριν από μερικούς μήνες με την Ντελεβίν είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης όλου του κόσμου και οι φωτογραφίες από τα καυτά τους φιλιά έκαναν για μεγάλο χρονικό διάστημα το γύρο του διαδικτύου.



Η ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το “Fast and Furious” “Machette” και σε τηλεοπτικές σειρές όπως το “Lost”.



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr