Σαλάτα με νουντλς ρυζιού, λαχανικά και σάλτσα με σόγια και λεμόνι από τον Γιάννη Λουκάκο, θα πει εγγυημένη λιχουδιά !

ΓΙΑ 6 ΜΕΡΙΔΕΣ

ΥΛΙΚΑ

Για τη σαλάτα
250 γρ. νουντλς
150 γρ. καρότο, ζουλιέν
100  γρ. μανιτάρια στρόγγυλα, σε φέτες
80  γρ. φασολάκια βρασμένα
100  γρ. κόκκινο λάχανο, εμινσέ
50  γρ. φρέσκο κρεμμύδι, σε πλάγιες φέτες
σησαμέλαιο



Ευχαριστούμε τον Γιάννη Λουκάκο και το yiannislucacos.gr για την παραχώρηση της συνταγής

Για το ντρέσινγκ
120 γρ. σάλτσα σόγιας
 60 γρ. χυμός λεμονιού
90 γρ. νερό
90 γρ. φιστικοβούτυρο
30 γρ. fish sauce

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη σαλάτα
Σ' ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.

Σερβίρουμε την σαλάτα κρύα ή σε θερμοκρασία δωματίου.

Για το ντρέσινγκ
Σ' ένα μπολ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.

Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ τη σαλάτα, πριν το σερβίρισμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr