Να τα εκατοστήσεις... «Μίμη του Πενήντα-Πενήντα» - Ο Παύλος Χαϊκάλης κλείνει σήμερα τα 55 του χρόνια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και ευτυχία... (βίντεο - φωτό)

Ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς της χώρας έχει σήμερα τα γενέθλια του! Ο Παύλος Χαικάλης έχει χαρίσει στον κόσμο μεγάλες στιγμές γέλιου μέσα από την μικρή οθόνη...

Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου και βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Γεννήθηκε στις 30 Οκτωβρίου 1959 στο Κατάκολο αλλά έζησε τα παιδικά του χρόνια στην Πάτρα.

Το ευρύ κοινό τον αγάπησε μέσα από τους ρόλους του στο «Safe Sex», τους «Δύο Ξένους», «Τα κορίτσια του Μπαμπά», τη «Πολυκατοικία» και βέβαια το «Πενήντα-Πενήντα» που ήταν σταθμός στην καριέρα του. Οι θαυμαστές του, τον λάτρεψαν επίσης από το θεατρικό.. «Ψέμα στο ψέμα» με τον επίσης μοναδικό Πέτρο Φιλιππίδη.

Στις βουλευτικές εκλογές του 1993 ήταν υποψήφιος βουλευτής με την Πολιτική Άνοιξη ενώ 11 χρόνια αργότερα, στις εκλογές του Μαΐου 2012 εξελέγη βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Έκτοτε έχει τη θέση στην Ελληνκή βουλή προασπίζοντας τα συμφέροντα των πολιτών και συνανθρώπων του.



Επάνω: Με «το... άλλο του μισό», τη Μαρία Λύκου!






Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr