Top woman η Σερένα Γουίλιαμς: Ανακηρύχθηκε η αθλήτρια της χρονιάς

Ύστερα από μια από τις πιο εντυπωσιακές χρονιές της καριέρας της, η γνωστή τενίστρια κατέκτησε τον τίτλο της αθλήτριας της χρονιάς για το 2015 από το Sports Illustrated.

Η Σερένα Γουίλιαμς γράφει ιστορία ως η 3η γυναίκα που λαμβάνει αυτή την τιμητική διάκριση από το 1954. Η 34χρονη τενίστρια κέρδισε φέτος το Αυστραλιανό Όπεν, το Γαλλικό Όπεν και το Γουίμπλεντον διαδοχικά για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Το μαύρο μυώδες κορίτσι, που κατάγεται από μια εργατούπολη της Καλιφόρνια, είχε μεγάλο ανταγωνισμό και η βράβευσή της δυσαρέστησε πολλούς και προκάλεσε αντιδράσεις.

Αν και υπήρξαν αντιδράσεις και επικρίσεις για την επιλογή της Σερένα, την οποία πολλοί χαρακτήρισαν ως ακατάλληλη, όπως αναφέρει το thetoc.gr το περιοδικό δεν έκανε πίσω και μάλιστα την τοποθέτησε στο εξώφυλλο σε μια πόζα που επέλεξε η ίδια για να εκφράσει τη δική της άποψη για «τη θηλυκότητα, τη δύναμη, την εξουσία».

«Αυτή η χρονιά ήταν καταπληκτική για μένα» έγραψε η Σερένα στο Instagram. «Η αναγνώριση της σκληρής δουλειάς μου, της αφοσίωσής μου και της απόλυτης αποφασιστικότητάς μου από το Sports Illustrated μου δίνει την ελπίδα να συνεχίσω για το καλύτερο. Όπως λέω πάντα, δεν είναι μόνο δικό μου το επίτευγμα. Αυτή δεν είναι απλά μια επιβράβευση για μένα αλλά για όλη την ομάδα μου. Νιώθω μεγάλη τιμή. Σας αγαπώ παιδιά!».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ