"Έσβησε" η φωνή του Scott Tracy από το Thunderbirds- Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Σέιν Ρίμερ

Ο πολύ αγαπητός ηθοποιός είχε επίσης εμφανιστεί σε περισσότερες από 100 ταινίες και έκανε περάσματα και από τέσσερις ταινίες του James Bond

Ο γνωστός ηθοποιός Σέιν Ρίμερ που ήταν η "φωνή" του πιλότου Scott Tracy στην τηλεοπτική εκπομπή Thunderbirds, πέθανε. Την είδηση του θανάτου του, μετέδωσε το επίσημο site του Gerry Anderson , ανακοινώνοντας ότι ο θάνατος του 89χρονου ηθοποιού , επιβεβαιώθηκε από τη σύζυγο του Σέιλα  Ρίμερ.

Ο Ρίμερ πέθανε στο σπίτι του τα ξημερώματα της 29ης Μαρτίου. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Ο Ρίμερ που γεννήθηκε στο Τορόντο το 1929 και μετακόμισε στις ΗΠΑ την δεκαετία του 50 ήταν η "φωνή" του αρχηγού των Thunderbirds, Scott Tracy σε 32 επεισόδια που γυρίστηκαν ανάμεσα στο 1964 and 1966.  Δάνεισε τη φωνή του και σε άλλα πολύ γνωστά πρότζεκτ του  Gerry Anderson 

Ο πολύ αγαπητός ηθοποιός είχε επίσης εμφανιστεί σε περισσότερες από 100 ταινίες και έκανε περάσματα και από τέσσερις ταινίες του James Bond (Live and Let Die, The Spy Who Loved Me, You Only Live Twice και Diamonds Are Forever).

 "The spy who loved me" Photograph: Danjaq/Eon/Ua/Kobal/REX/Shutterstock

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Guardian, ο Ρίμερ  συνέχισε να δουλεύει μέχρι τα γεράματα του. Η πιο πρόσφατη δουλειά του ήταν το 2017, που δάνεισε τη φωνή του στην τηλεοπτική παιδική εκπομπή The Amazing World of Gumball.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr